Μαθητής Γυμνασίου κλώτσησε κουτάβι και τώρα χρειάζεται χειρουργείο

Μαθητής Γυμνασίου κλώτσησε κουτάβι και τώρα χρειάζεται χειρουργείο

Η Ρόζα, η κουταβίτσα που βρέθηκε με διαλυμένο πόδι έπειτα από κλωτσιά που δέχτηκε από μαθητή γυμνασίου, είναι ασφαλής στα χέρια των εθελοντών της Ζωοφιλικής Ηλιούπολης.

”Επισκεφθήκαμε κτηνίατρο που ειδικεύεται σε ορθοπεδικά περιστατικά και μας ενημέρωσε ότι πρέπει να γίνει εκτομή κεφαλής οστού για να μπορέσει να περπατήσει ξανά χωρίς να σέρνει το πόδι της και κυρίως χωρίς να πονάει. Το κόστος του χειρουργείου είναι 550€+ ΦΠΑ. Μόλις συγκεντρωθούν τα χρήματα η Ρόζα θα μπει αμέσως στο χειρουργείο και μόλις αναρρώσει θα της βρούμε την καλύτερη οικογένεια.

Της υποσχεθήκαμε ότι θα ξαναπερπατήσει χωρίς να σέρνει το ποδαράκι της. Της υποσχεθήκαμε ότι θα ξανατρέξει χωρίς να κλαψουρίζει από τον πόνο. Της υποσχεθήκαμε ότι δεν θα ξαναγυρίσει πίσω στον δρόμο σε εκείνο το αφιλόξενο χωριό.

Για ακόμη μια φορά ζητάμε την βοήθειά σας για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την Ρόζα να γίνει καλά και να βρει το καλύτερο σπίτι”, αναφέρουν στο facebook.
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Piraeus Bank):
ΖΩΟΦΙΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
60 4001 0189 237
BIC : PIRBGRAA
IBAN GR76 0171 0400 0060 4001 0189 237
Paypal: support@zeil.gr

*Για οποιοδήποτε ποσό καταθέτετε, ακόμη και για 1€, μην ξεχνάτε να στέλνετε το όνομα και τη διεύθυνσή σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@zeil.gr ώστε να σας σταλεί απόδειξη είσπραξης.