Να φέρει όλα τα προβλήματα των δημοτών στο προσκήνιο και να σταθεί δίπλα σε κάθε αγωνιστική διεκδίκηση υποσχέθηκε ο Θάνος Ματόπουλος κατά την ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, με την ιδιότητα του επικεφαλής της παράταξης Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών.
Ολόκληρη η σύντομη ομιλία του:
“Θα σταθούμε δίπλα στις αγωνιστικές διεκδικήσεις που προβάλλουν οι πολίτες κατά των μνημονίων και των εφαρμογών τους, και κατά του πριονισμού των δικαιωμάτων τους, των μέτρων που συρρικνώνουν τα κεκτημένα των περασμένων γενεών.
Θα παρακαλέσω όλους να συμπορευτούμε σε ένα δήμο που θα είναι δήμος αλληλεγγύης, δήμος που παραδώσει ένα δήμο καλύτερο από αυτον που παρέλαβε.
Ως δημοτική κίνηση ασχοληθήκαμε με τα κοινά επειδή διαπιστώσαμε ότι στις παρελθούσες δημοτικές αρχές υπήρχε αδιαφάνεια, χαμηλή συμμετοχή του πολίτη, χαμηλή δυνατότητα διεκδίκησης δικαιωμάτων και επιλέξουμε να τα αλλάξουμε όλα αυτά.
Από τη θέση που μας δώσατε με την ψήφο σας θα αγωνιστούμε να φέρουμε όλα τα προβλήματα των πολιτών στο προσκήνιο και να διασώσουμε το πολύτιμο περιβάλλον της περιοχής μας, προστατεύοντας τις παραλίες μας, τα δάση μας και κάθε δικαίωμα που μας στερείται από τις μνημονιακές πολιτικές”.