Ματόπουλος: “Συστράτευση ενάντια στην εκποίηση του φυσικού πλούτου” (video)

Την Τρίτη 13 Μαΐου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η προεκλογική συγκέντρωση της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης στην πλατεία της Βούλας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Θάνος Ματόπουλος παρουσίασε τους βασικούς άξονες του προγράμματος της Κίνησης και κάλεσε σε συστράτευση όλους τους δημότες ενάντια στην εκποίηση του φυσικού μας πλούτου και την καταστροφή των παραλιών.

tspg

Χαιρετισμό απηύθυναν ο νεότερος υποψήφιος της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών Δημήτρης Βαρδαβάς και ο Δημήτρης Κωσταράκος, αγωνιστής του αντιδικτατορικού αγώνα, εκπαιδευτικός, τέως πρόεδρος της ΕΛΜΕ Νότιας Αθήνας. Διαβάστηκε, επίσης, χαιρετισμός από τον Τάση Παπαϊωάννου, αρχιτέκτονα, καθηγητή του ΕΜΠ.

Μετά την ομιλία του Θάνου Ματόπουλου έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων του συνδυασμού.

Πολύς κόσμος έδωσε το παρών στο κάλεσμα της Ριζοσπαστικής Κίνησης Πολιτών ΒΒΒ και το ραντεβού ανανεώθηκε για την προεκλογική συγκέντρωση της Παρασκευής, 16 Μαΐου, στην παραλία της Βάρκιζας.

Δείτε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα από την ομιλία του Θάνου Ματόπουλου, στο οποίο αναφέρει τις διαφορές του συνδυασμού του από τους υπόλοιπους υποψηφίους δημάρχους: