Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Ο Γιώργος Μαυρωτάς εξελέγη αντιπρόεδρος του Ποταμιού

Ένα ακόμη μεγάλο πολιτικό βήμα για τον Βουλιαγμενιώτη Γιώργο Μαυρωτά στην κεντρική πολιτική σκηνή. 

Στο 3ο Συνέδριο του Ποταμιού, που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, εξελέγη με πολύ μεγάλο ποσοστό αντιπρόεδρος του κόμματος, με πρόεδρο φυσικά τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Η πρόταση – πακέτο της ηγεσίας του κόμματος για το δίδυμο Θεοδωράκη – Μαυρωτά εγκρίθηκε από τους συνέδρους με το εντυπωσιακό ποσοστό του 93,59% καθώς δεν υπήρχε αντιπρόταση, παρά μόνο λευκά.

Σε πολιτικό επίπεδο το 3ο Συνέδριο επιβεβαίωσε τη βούληση του Ποταμιού να συνεχίσει την αυτόνομη πορεία του. “Το Ποτάμι πρέπει να είναι δυνατό στην επόμενη Βουλή” αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση της διαδικασίας.

Σε δημοτικό τώρα επίπεδο, τα νέα αυτά καθήκοντα για τον Γιώργο Μαυρωτά απομακρύνουν οριστικά το ενδεχόμενο να εμπλακεί στη διεκδίκηση της δημοτικής αρχής Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Η ενδεχόμενη υποψηφιότητα Μαυρωτά ως Δημάρχου των 3Β συζητείται από το 2014, καθώς ξεκίνησε την πολιτική του πορεία από την τοπική αυτοδιοίκηση το 2011, όταν ανέλαβε πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης. Σε πρόσφατη μάλιστα πολιτική δημοσκόπηση που διενεργήθηκε στον Δήμο, το όνομά του είχε μπει στην “κάλπη” της έρευνας ως πιθανός επικεφαλής δημοτικής παράταξης.

Ωστόσο, όπως και ο ίδιος ξεκαθαρίζει στους συνομιλητές του, ενδιαφέρεται αποκλειστικά πλέον για τη “μεγάλη” πολιτική και την περιφέρεια της ανατολικής Αττικής.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας