Η Ανεξάρτητη Κίνηση έχει τον “φουνταριστό” της

Στο πλευρό της Ανεξάρτητης Κίνησης, όπως και το 2010 όταν με μεγάλη διαφορά αναδείχτηκε πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης, θα είναι στις εκλογές του Μαΐου ο Γιώργος Μαυρωτάς, καθηγητής σήμερα στο ΕΜΠ αλλά και κορυφαία μορφή της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

Ο Γ. Μαυρωτάς επιβεβαίωσε σήμερα με ανακοίνωσή του τις πληροφορίες που τον ήθελαν να κατεβαίνει στο Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης μαζί με τον δήμαρχο, Σπύρο Πανά, εκτός από τη συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο του “Ποταμιού”.

Σημειώνει  Γιώργος Μαυρωτάς:

«Παρά την εμπλοκή μου με την πιο κεντρική πολιτική σκηνή και τις Ευρωεκλογές, η αγωνία μου για την περιοχή μας είναι έντονη. Πρέπει να δούμε τη μεγάλη εικόνα και να συνειδητοποιήσουμε ότι η επόμενη 5ετία είναι πολύ κρίσιμη για την περιοχή μας και μπορεί να οδηγήσει σε μη αντιστρεπτές αλλαγές στον χαρακτήρα της.

Βλέποντας τις απειλές αλλά και τις δυνατότητες που υπάρχουν για το Δήμο μας, στηρίζω την Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης του Σπύρου Πανά και θέτω υποψηφιότητα στις προσεχείς τοπικές εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, έχοντας εμπιστοσύνη στις ικανότητες του Δημάρχου και στα διαπιστευτήρια που έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια».