Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Ανεξάρτητη Κίνηση

Υποψήφιος ευρωβουλευτής (Ποτάμι) ο Γιώργος Μαυρωτάς

Υποψήφιος στη λίστα του νέου κόμματος Το Ποτάμι για το ευρωκοινοβούλιο θα είναι τελικά ο Γιώργος Μαυρωτάς, πρόεδρος από το 2010 της Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης και θρύλος της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Αυτό σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δεν τον αποτρέπει από το να είναι και υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου με την Ανεξάρτητη Κίνηση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Όπως ανακοινώθηκε από τη σελίδα του κόμματος που ίδρυσε ο Σταύρος Θεοδωράκης, “Το Ποτάμι ανακοινώνει σήμερα 22 υποψήφιους για το Ευρωκοινοβούλιο. Οι υπόλοιποι 20 υποψήφιοι θα ανακοινωθούν αφού μελετηθούν οι συγκεκριμένες προτάσεις που κάνουν οι πολίτες μέσω της ιστοσελίδας topotami.gr.

Οι υποψήφιοι μας μοιράζονται κοινές αρχές και αξίες. Είναι άνθρωποι της δράσης και έχουν διακριθεί για το έργο τους, τη γνώση τους και τις ικανότητές τους. Πολίτες που πιστεύουν σε μια δίκαιη Ευρώπη και έχουν τη δύναμη και τη θέληση να παλέψουν για αλλαγές τόσο στις Βρυξέλλες όσο και στην Αθήνα”.

Σημειωτέον, στις φετινές ευρωεκλογές της 28ης Μαΐου απαιτείται σταυρός προτίμησης για την εκλογή των Ελλήνων εκπροσώπων.

 

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας