Στο “Ποτάμι” του Σταύρου Θεοδωράκη ο Γιώργος Μαυρωτάς

Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Βουλιαγμένης και “θρύλος” του ελληνικού πόλο, Γιώργος Μαυρωτάς, βρίσκεται μεταξύ των προσώπων που συνεργάζονται με το Ποτάμι, τη νέα πολιτική κίνηση που ανακοίνωσε ότι ξεκινά ο δημοσιογράφος Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς είναι μεταξύ άλλων τακτικός αρθρογράφος στο protagon.gr, την ενημερωτική ιστοσελίδα γνώμης που διεύθυνε μέχρι σήμερα ο Σταύρος Θεοδωράκης.

tspg

Στην εκδήλωση που πραγματοποίησε σήμερα στην αίθουσα του πολυχώρου Hub events στα Πέτραλωνα ο Σταύρoς Θεοδωράκης παρουσίασε τις βασικές αρχές του νέου σχήματος και απάντησε σε ερωτήσεις του Τύπου. Στην ερώτηση γιατί δεν συμμετέχουν πολιτικοί απάντησε: “Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην χώρα είναι και ευθύνη των πολιτικών. Η μεγάλη ευθύνη είναι των πολιτικών. Όταν αυτός που με έχει οδηγήσει σε τόσα αδιέξοδα λέει ότι θα με οδηγήσει σε καλό δρόμο έχω αμφιβολία. Εγώ δεν νιώθω αυτήν την στιγμή μεγάλη συγγένεια με τους πολιτικούς. Πρέπει να δώσω αφορμή στον κόσμο, στον απλό πολίτη. Ας αρνηθώ εγώ την δημοσιογραφία. Ίσως έτσι δώσω την αφορμή σε κάποιους ανθρώπους να πάνε μπροστά”.

Πάντως, ο επικεφαλής του “Ποταμιού” δεν έκανε γνωστό ποιοι από αυτούς που στηρίζουν τη νέα κίνηση θα είναι υποψήφιοι στο ευρωψηφοδέλτιο του συνδυασμού.