Χτύπησε ξανά η ΜΕΕΚΒ: Ζητά 3 εκατομμύρια ευρώ από τον Δήμο 3Β!

Χτύπησε ξανά η ΜΕΕΚΒ: Ζητά 3 εκατομμύρια ευρώ από τον Δήμο 3Β!

Νέα αγωγή – καμπάνα ήρθε στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, με την οποία η “Μετοχική Εταιρεία Εκμεταλλεύσεως Κτήματος Βούλας” ζητά να της καταβάλει πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ!

Η αγωγή επιδόθηκε στον Δήμο στις 30 Αυγούστου 2016 και αφορά τα μισθώματα που εισέπραττε ο Δήμος για το αναψυκτήριο “Νότος” για την περίοδο από την 1η Ιανουαρίου 2011 ως τις 6 Απριλίου 2012.

Σύμφωνα με τελεσίδικη δικαστική απόφαση, το παραλιακό αυτό οικόπεδο όπου βρίσκεται το δημοφιλές καφέ, ανήκει στη ΜΕΕΚΒ και όχι στον Δήμο.

Επομένως οι μέτοχοι της “υπό εκκαθάριση” εταιρείας φάντασμα ζητούν όσα πιστεύουν ότι τους ανήκουν από τα μισθώματα που οι επιχειρηματίες του “Νότος” κατέβαλλαν στον Δήμο μέχρι την αποβολή του από το ακίνητο.

Το σύνολο του φακέλου ΜΕΕΚΒ έχει ανατεθεί από την προηγούμενη διοίκηση του Σπύρου Πανά στη Δικηγορική εταιρία “Κιτσαράς – Πάσσιας – Σφήκας – Τσαντίνης και Συνεργάτες” η οποία τροποποίησε ριζικά τη μέχρι τότε υπερασπιστική τακτική του Δήμου, αφήνοντας σύμφωνα με πληροφορίες περιθώρια ελπίδας για μια ανατροπή δεδομένων, υπέρ του δημόσιου συμφέροντος.

Ένα διαρκές ερώτημα παραμένει βέβαια ποια πρόσωπα σήμερα εισπράττουν τα χρήματα του “Νότος” και ποια διεκδικούν δικαστικά να τινάξουν τον Δήμο στον αέρα, με τις ιλιγγιώδεις διεκδικήσεις τους…

Δυστυχώς, παρόλο που μεσολάβησε χτες η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος παρέλειψε να ενημερώσει τους συμβούλους και τους δημότες για το σοβαρότατο αυτό θέμα.

Το θέμα το “αλιεύσαμε” από τη Διαύγεια, όπου δημοσιεύονται υποχρεωτικά οι αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής.