Connect with us

Hi, what are you looking for?

Βουλα

Παιδική θεατρική παράσταση στη Βούλα με δωρεάν είσοδο

Τα Μεγάλα Ψέματα του Μικρού Ερμή ανεβαίνουν την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα “Ιωνία” (Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 18, δίπλα από το Δημαρχείο Βούλας).

Τη θεατρική παράσταση για παιδιά παρουσιάζει η Ομάδα Κοπέρνικος.

Πρόκειται για μια εκπαιδευτική μουσικοθεατρική παράσταση η οποία “ανέβηκε” για δύο χρονιές στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και την παρακολούθησαν 25.000 θεατές. Δημιουργοί είναι ο Άγγελος Αγγέλου και η Έμη Σίνη, βραβευμένοι με 1ο Κρατικό Βραβείο Συγγραφής Παιδικού Θεατρικού Έργου. Παίζουν: Ελισσαίος Βλάχος και Προμηθέας Νεραττίνι-Δοκιμάκης.

b_2693_ermis_2

Το έργο μιλάει για τις ανθρώπινες σχέσεις, τη συνέπεια των πράξεών μας, αλλά και τις συνθήκες που επιτρέπουν στο ψέμα να ανθίσει. Κεντρικός άξονας της πλοκής είναι το ψέμα και μερικές από τις πτυχές του: η πλάνη, η απόκρυψη, η υπερβολή και η παραποίηση. Από πού πηγάζει η ανάγκη για το ψέμα; Ποιες επιθυμίες ικανοποιεί; Δίνει λύση στα προβλήματα ή τα σκεπάζει κρύβοντάς τα προσωρινά; Κύρια συστατικά της παράστασης είναι το χιούμορ, η χειμαρρώδης δράση, η φαντασία και τα παιχνίδια.

“Τα μεγάλα ψέματα του μικρού Ερμή”, μετά την επιτυχία της πρώτης χρονιάς των παραστάσεών τους, διασκευάστηκαν και μεταφέρθηκαν στο ομώνυμο βιβλίο που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος, μοναδικά εικονογραφημένο από τον συγγραφέα του έργου Άγγελο Αγγέλου.

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού και έχει διάρκεια 1 ώρα.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη συνδρομή του ΟΑΠΠΑ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ο οποίος παραχώρησε την αίθουσα και με την ευγενική χορηγία της οικογένειας Δημοσθένη Δόγκα. Υποστηρικτής, η εταιρεία petit catering.

AFISA-ERMIS- SOS

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement