Μελισσοκομικά είδη Apifonda για υγιείς και δυνατές μέλισσες την Άνοιξη

Μελισσοκομικά είδη Apifonda για υγιείς και δυνατές μέλισσες την Άνοιξη

Η Άνοιξη είναι η εποχή που οι φύση αναγεννάται και τα λουλούδια ανθίζουν και προσφέρουν απλόχερα τη γύρη τους στο περιβάλλον. Αυτή η τόσο υπέροχη εποχή για τη φύση είναι ωστόσο και η περίοδος για την οποία οι μέλισσες προετοιμάζονταν όλο το χειμώνα, αφού την Άνοιξη τα μελισσοσμήνη δουλεύουν κυριολεκτικά full time.

Μάλιστα από το πόσο σωστά θα κάνουν τη δουλειά τους την Άνοιξη οι μέλισσες εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό η παραγωγή και η ποιότητα του μελιού που θα έχετε στο τέλος της σεζόν. Ετσι είναι σημαντικό να εξασφαλίσετε ότι τα μελισσοσμήνη σας τρέφονται σωστά και είναι γερά και δυνατά προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις της συγκεκριμένης εποχής.

tspg

Εγγύηση ποιότητας και αποτελεσματικότητας στα μελισσοκομικά είδη αποτελούν οι τροφές και τα μελισσοκομικά είδη Apifonda που εξασφαλίζουν υγιή και δυνατά μελισσοσμήνη και έχουν ως αποτέλεσμα την μέγιστη παραγωγή μελιού.

Οι κορυφαίες τροφές της Apifonda είναι ειδικά διαμορφωμένες ώστε να καλύπτουν στην εντέλεια όλες τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες των μελισσών. Περιέχουν καθαρή ραφιναρισμένη ζάχαρη χωρίς προσθήκη ξένων ουσιών, καθώς επίσης φρουκτόζη, γλυκόζη και μαλτόζη, ουσίες απαραίτητες για γερές και δυνατές μέλισσες και έχουν περιεκτικότητα μόλις 8% σε νερό.

Επιπλέον ένα βασικό συστατικό που κάνει τις τροφές της Apifonda κορυφή στις προτιμήσεις των μελισσοκόμων είναι το ένζυμο ιμβερτάση, ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που υπάρχει και στον οργανισμό της μέλισσας και της επιτρέπει να διασπά της ζάχαρη λαμβάνοντας τα κυριότερα θρεπτικά συστατικά της.

Έτσι, οι τροφές της Apifonda, μπορούν να διασπάνε τη ζάχαρη ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν και η πάστα τους παραμένει μαλακή επιτρέποντας την ευκολότερη κατανάλωση της από τις μέλισσες.