Μένουμε Βάρκιζα τον Αύγουστο για beach volley

Μένουμε Βάρκιζα τον Αύγουστο για beach volley

Ένας γεμάτος Αύγουστος με το πρόγραμμα «Μένουμε Βάρκιζα» περιμένει όσους φίλους του Beach Volley και του Side-Out Club παραμείνουν στην Αττική τον πιο καυτό μήνα του καλοκαιριού. 

Το Side-Out Club διοργανώνει μια σειρά από τουρνουά σε διάφορες μορφές και κατηγορίες, με σκοπό να διασκεδάσουν παίζοντας αλλά και να κερδίσουν όμορφα δώρα τόσο οι συμμετέχοντες όσο και η παρέα τους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις ερασιτεχνικές διοργανώσεις δυο επιπέδων, σε άνδρες-γυναίκες και μεικτό, ένα ειδικό τουρνουά τον δεκαπενταύγουστο με έμφαση στις γυναίκες, ένα Μixed-Μatches σε συνδιασμό με «Χωριάτικον 3Χ3» την ημέρα της πανσελήνου, ένα τουρνουά με σύστημα διπλού αποκλεισμού, αλλά και πολλούς διαγωνισμούς, δώρα και κληρώσεις για αθλητές και κοινό.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Mένουμε Βάρκιζα» και μόνο για τον μήνα Αύγουστο, η μηνιαία κάρτα μέλους του Side-Out Club (για δωρεάν είσοδο σε όλες τις δράσεις και τα προγράμματα για όλο τον μήνα Αύγουστο), θα έχει την εκπτωτική τιμή των 30 ευρώ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Αυγούστου στο Side-Out Club είναι:

  • 6-7 Αυγούστου BLUE ISLAND Open by Nikos Kounas (Silver-Gold)
  • 13-14 Αυγούστου BLUE ISLAND Open by Nikos Andrias (Silver-Gold)
  • 15 Αυγούστου LIKE A VIRGIN Tournament
  • 18 Αυγούστου FULL MOON Day (Χωριάτικον 3Χ3 μέχρι το απόγευμα και βραδινό τουρνουά Mixed- Matches)
  • 20-21 Αυγούστου DBL ELIMINATION Open (6 categories)
  • 27-28 Αυγούστου FUNKY BUDDHA OPEN (Silver-Gold)

Για κάθε επιμέρους τουρνουά θα υπάρχει ανακοίνωση με τις λεπτομέρειες, ενώ πληροφορίες μπορείτε πάντα να βρείτε στη σελίδα του Side-Out Club.