Η Μερόπη Μοσχογιάννη νέα πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου Αγίου Κοσμά

Η Μερόπη Μοσχογιάννη νέα πρόεδρος του Αθλητικού Κέντρου Αγίου Κοσμά

Ένα έμπειρο στέλεχος του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης επέλεξε ο υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού Λευτέρης Αυγενάκης για τη  διοίκηση του σημαντικού Αθλητικού Κέντρου των νοτίων προαστίων “Άγιος Κοσμάς”.

Η Μερόπη Μοσχογιάννη σήμερα είναι – και φυσικά παραμένει – προϊσταμένη του Τμήματος Εσόδων και Περιουσίας του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ενώ αναλαμβάνει μια άμισθη θέση ευθύνης για το ιστορικό αυτό αθλητικό κέντρο, που εγκαινίασε το 1961 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

tspg

Η νέα πρόεδρος είναι οικονομολόγος, με μεταπτυχιακό στην Τοπική Ανάπτυξη από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και ήδη εδώ και μήνες υπηρετεί στη θέση του ταμία στην Επιτροπή Διοίκησης του Κέντρου. Στον πρώην Δήμο Βούλας υπήρξε επί χρόνια υπεύθυνη λειτουργίας του Κέντρου Πληροφόρησης Νέων και αξιολογήτρια προγραμμάτων της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς.

Το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας “Άγιος Κοσμάς” βρίσκεται σήμερα σε μια μεταβατική κατάσταση, καθώς επίκειται η μετακόμιση του Κέντρου από τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού, λόγω της δρομολογημένης επένδυσης στο χώρο. Το γεγονός ότι η κυβέρνηση εμπιστεύτηκε μια νέα γυναίκα με σημαντική εμπειρία στη δημόσια διοίκηση και χωρίς καμία σχέση με τις κομματικές επετηρίδες, εμπνέει εμπιστοσύνη ότι τα αποτελέσματα της θητείας της θα ανταποκρίνονται στις αυξημένες προσδοκίες.