Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βαρη

Με εμπόδια οι εκλογές ΝΔ σε Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη (photos)

Μεγάλη συμμετοχή αλλά και ανοργανωσιά χαρακτήρισαν τη σημερινή διαδικασία εκλογών νέου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Οι ψηφίσαντες στον ενιαίο Δήμο των 3Β έφτασαν τους 2.282. Συγκεκριμένα, στη Βάρη ψήφισαν 652, στη Βούλα 675 και στη Βουλιαγμένη 955.

Μέχρι τις 10 το βράδυ ψηφοφόροι που είχαν έγκαιρα προσέλθει στις κάλπες δεν είχαν ψηφίσει. Το σύστημα έκλεισε τελικά λίγο μετά τις 10, αφήνοντας αρκετούς χωρίς να έχουν ψηφίσει.

Όσοι προσέρχονταν έπαιρναν ένα αριθμημένο χαρτάκι προτεραιότητας και ανέμεναν κατά κανόνα πάνω από μία ώρα.

Ο αντιδήμαρχος των τριών πόλεων, Παναγιώτης Σωτηρόπουλος, αγανακτισμένος έλεγε πως προσπαθεί να ψηφίσει από τις 10.30 το πρωί, κάνοντας πέντε απόπειρες στα εκλογικά κέντρα της Βούλας και της Βουλιαγμένης, χωρίς να καταφέρει να πάρει μια καλή σειρά στην ουρά.

Οι μεγάλες ουρές έδωσαν τον τόνο, με το εκλογικό κέντρο της Βουλιαγμένης να χαρακτηρίζεται ως το πιο οργανωμένο, ενώ στη Βούλα επικρατούσε χάος.

Το τραπέζι των αντιπροσώπων πολιορκούταν, με τη Μαρία Σίνα να προσπαθεί να συντονίσει μια πολύ δύσκολη κατάσταση για όλο τον Δήμο.

Τα παράπονα των Βουλιωτών άκουγε στωικά ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, που ψήφισε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα.

Στο ίδιο εκλογικό κέντρο προσήλθε και ψήφισε και ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Πέτρος Δούκας.

Στη Βάρη επίσης οι ουρές έδωσαν τον τόνο, αλλά υπήρχε καλύτερη οργάνωση και βέβαια μεγάλη υπομονή από τους ψηφοφόρους.

Βάρη

IMG_4377

IMG_4374

Βούλα

IMG_4355

IMG_4364

IMG_4367

Βουλιαγμένη

IMG_4380

IMG_4379

IMG_4378

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας