Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Μετά την πανδημία οι τιμές σε Γιάννη Κιούκη, Παναγιώτη Καπετανέα

Τη βούληση της δημοτικής αρχής να τιμήσει δύο αυτοδιοικητικές προσωπικότητες που έφυγαν από τη ζωή πρόσφατα και είχαν ξεχωριστή συμβολή στην ιστορία των πρώην δήμων Βούλας και Βάρης εξέφρασε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Απαντώντας σε σχετική τοποθέτηση του Κώστα Πασακυριάκου για τον πρόσφατο θάνατο του πρώην Δημάρχου Βάρης, Παναγιώτη Καπετανέα, στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος τόνισε ότι ο Δήμος σκοπεύει να αποδώσει τιμές μόλις λήξουν τα μέτρα περιορισμού των μετακινήσεων λόγω πανδημίας.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι τόσο για τον Παναγιώτη Καπετανέα όσο και για τον πρώην Κοινοτάρχη και Δήμαρχο Βούλας Γιάννη Κιούκη, ο οποίος “έφυγε” στις 30 Μαρτίου 2020, στο πρώτο κύμα του κορονοϊού, το Δημοτικό Συμβούλιο θα πραγματοποιήσει χωριστά διαδικασίες πολιτικού μνημόσυνου που θα αποδώσουν τιμές στη μνήμη των αποθανόντων.

Επίσης, ανέφερε ότι ο Δήμος εξετάζει ποιες “μόνιμες τιμές” θα αποδώσει σε Κιούκη και Καπετανέα, εννοοώντας την ονοματοδοσία κάποιων δημόσιων χώρων, όπως έπραξε με την πλατεία Άγγελου Αποστολάτου, τον Ιανουάριο του 2019.

Για τον Παναγιώτη Καπετανέα, ο Κώστας Πασακυριάκος είπε μεταξύ άλλων: “Για κάποια χρόνια καθόμασταν δίπλα στα έδρανα της αντιπολίτευσης στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και γνώρισα το μεγαλείο ενός ανθρώπου που πάλευε σε όλη του τη ζωή και πάλεψε μέχρι την τελευταία στιγμή. Μου έλεγε πως παλεύει με τη θηρία αλλά αξίζει”.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας