Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Μεταφορική Βώσσος – Μετακομίσεις στην Αθήνα και όλη την Ελλάδα, χωρίς εσείς να κάνετε τίποτα!

Μεταφορές και μετακομίσεις στην Αθήνα γίνονται σε καθημερινή βάση, είτε μικρές και εύκολες είτε απαιτητικές και μεγάλες. Για να μπορέσετε και εσείς να πραγματοποιήσετε τη δική σας μετακόμιση πρέπει να βρείτε απαραιτήτως την καλύτερη μεταφορική εταιρεία.

Εμείς σας προτείνουμε την Μεταφορική Βώσσος. Το γιατί μπορείτε να το μάθετε παρακάτω:

Δωρεάν μελέτη επίπλων και αξιολόγηση του χώρου

Μόλις ειδοποιήσετε την εταιρεία, στέλνει ένα ειδικό προσωπικό για να αξιολογήσει το πλήθος των αντικειμένων που έχετε προς μεταφορά. Ύστερα από συζήτηση για τις απαιτήσεις που έχετε και αφού καταγραφούν όλα τα αντικείμενα, μετά από λίγες ώρες θα έχετε την προσφορά τους.

Αμπαλάζ επίπλων και ηλεκτρικών συσκευών

Στέλνεται extra προσωπικό για το αμπαλάζ των επίπλων και των συσκευών σας, αν εσείς δεν έχετε χρόνο. Τα ειδικά περιτυλίγματα είναι πολύ ποιοτικά και θα προστατέψουν τα έπιπλα και τις συσκευές σας από χτυπήματα κατά την μεταφορά.

Παρέχεται ειδική συσκευασία για κάθε ένα εύθραυστο αντικείμενο που θα υποδείξετε και αν είναι ανάγκη πραγματοποιείται ειδική μεταφορά για αυτό.

Συναρμολόγηση και Αποσυναρμολόγηση επίπλων

Αν χρειαστεί κάθε έπιπλο μπορεί να συναρμολογηθεί εκ νέου στον καινούργιο σας χώρο, χωρίς κανένα πρόβλημα και να τοποθετηθεί όπου εσείς θέλετε.

Το ίδιο ισχύει και για τις ηλεκτρολογικές συσκευές. Το καταρτισμένο προσωπικό από ηλεκτρολόγους είναι στη διάθεσή σας για να ετοιμάσει πλυντήρια και ηλεκτρικές κουζίνες προς μεταφορά.

Χρήση ανυψωτικού μηχανήματος

Για να αποφευχθούν όλα τα λάθη, η εταιρεία Βώσσος χρησιμοποιεί ανυψωτικό μηχάνημα, προκειμένου να μεταφερθούν όλα τα ογκώδη αντικείμενα, πανεύκολα και κυρίως σε λίγα μόλις λεπτά. Και στις μικρομεταφορές, η μεταφορική εταιρεία είναι στη διάθεσή σας για να σας δώσει την προσφορά της για ό,τι μικρό εσείς θεωρείται πολύτιμο.

Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες που αναζητάτε από την ιστοσελίδα της μεταφορικής Βώσσος.

Καλέστε στα 6944765187 – 211 2134221

Η διεύθυνση της εταιρείας είναι: Μεγάλου Σπηλαίου 7, Αμπελόκηποι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας