Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Ποια είναι τελικά η “Πόλη για να ζεις”;

Συνεχίζεται η “κρίση ταυτότητας” για την παράταξη “Πόλη για να ζεις” του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου που ενέταξε στις γραμμές της άλλο ένα πρώην στέλεχος του συνδυασμού Κασιδόκωστα το 2010.

Πρόκειται για τον Σπύρο Γεωργάρα, ο οποίος σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της “Πόλης για να ζεις”, “στις προηγούμενες εκλογές είχε συμμετάσχει στον συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα και είχε εκλεγεί πρώτος αναπληρωματικός Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Ενότητας Βάρης, στον οποία θα είναι και πάλι υποψήφιος”.

Το μπαράζ …μεταγραφών από τη μία παράταξη στην άλλη αναμένεται να “κορυφωθεί” τις επόμενες ημέρες με την ανακοίνωση προσχώρησης της Ηλέκτρας Τσιριγώτη στην ομάδα Κωνσταντέλλου. Έχουν προηγηθεί οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Σκουζής, Παντελής Κασιδόκωστας, Ντίνος Καραγεώργος, Νανά Κάραγιαν, Λυδία Αργυροπούλου, Χρήστος Βαδάσης και Μανώλης Δασκαλάκης, η τοπική σύμβουλος Μαίρη Κανέλλου κ.ά.

Η επικοινωνιακή τακτική της “Πόλεις για να ζεις” παρουσιάζει κατά κύματα τς συμφωνίες της με τα παλιά στελέχη των δήθεν “αιώνιων αντιπάλων” της για να δείξει μια δυναμική. Η αλήθεια είναι όμως ότι πολλαπλασιάζονται τα ερωτηματικά για τη συνοχή της παράταξης, την πολιτική της ταυτότητα αλλά και το νέο που υποστηρίζει ότι κομίζει στα τοπικά πράγματα. Σοβαρότερο θέμα βέβαια προκύπτει με τους πρώην υποψηφίους δημάρχους 3Β και νυν υποψηφίους συμβούλους της “Πόλης για να ζεις”.

Ανάλογα ερωτήματα ανακύπτουν και για του μεταγραφέντες, οι οποίοι τις περισσότερες φορές με αόριστα κείμενα και δηλώσεις επιχειρούν να εξηγήσουν ανεπιτυχώς τι τους έκανε φέτος να συστρατευθούν με τους αντιπάλους τους του 2010.

Ο Σπύρος Γεωργάρας δήλωσε για τη συμφωνία του με τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο:

Γνωρίζω τον Γρηγόρη πολλά χρόνια και παρακολουθώ την δράση του. Τα τελευταία 3,5 χρόνια που κλήθηκε να ασκήσει τα καθήκοντα του Επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης του Δήμου το έκανε με μεγάλη σοβαρότητα και σύνεση προάγοντας τον δημόσιο λόγο πάντα με επιχειρήματα και βαθιά γνώση των θεμάτων της πόλης. Είδα έναν άνθρωπο με οράματα και ιδανικά και κυρίως ανιδιοτέλεια στην συμμετοχή του στα τοπικά δρώμενα. Με βεβαιότητα ότι έκανα την καλύτερη επιλογή για την πόλη αποφάσισα αυτή τη φορά να συστρατευτώ στο πλευρό του“.

 

 

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας