Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Κυριακή

Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Κυριακή

Με προβλήματα οι μετακινήσεις

Με προβλήματα θα πραγματοποιηθούν οι μετακινήσεις με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και την Κυριακή, λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων.

tspg

Συγκεκριμένα, λεωφορεία και τρόλεϊ θα κινηθούν μεταξύ 9:00 π.μ. και 21:00. Αποκατάσταση της κυκλοφορίας θα γίνεται ως τις 10:00 π.μ., ενώ θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Προσοχή: Οι επιβάτες που βρίσκονται σε απομακρυσμένες στάσεις θα πρέπει να υπολογίζουν τουλάχιστον μισή ώρα επιπλέον καθυστέρηση λόγω της απόστασης που τους χωρίζει από τα κεντρικά αμαξοστάσια.

Το μετρό θα ξεκινήσει τη λειτουργία του από τις 9.00 το πρωί, καθώς θα έχει προηγηθεί στάση εργασίας μεταξύ 5:00-9:00.

Τα δρομολόγια στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο δεν θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, καθώς 24ωρη απεργία έχουν ΟΣΕ και Προαστιακός.

«Δεμένα» τα πλοία στα λιμάνια θα παραμείνουν έως τις 6.00 το πρωί της Τρίτης 10 Μαΐου, λόγω της τετραήμερη πανελλαδικής απεργιακής κινητοποίησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, που ξεκίνησε στις 6.00 το πρωί Παρασκευής 6 Μαΐου.

Κλειστά και τα βενζινάδικα

Παράλληλα, κλειστά θα μείνουν και τα βενζινάδικα την Κυριακή, μετά την απόφαση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων (ΠΟΠΕΚ) για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ. Διαβάστε αναλυτικά ποια καταστήματα θα απεργήσουν και ποια θα είναι ανοιχτά