Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Μεγάλη ανατροπή στη ΝΔ: Η Αθήνα έβγαλε Κυριάκο!

 

O Κυριάκος Μητσοτάκης ο νέος πρόεδρος της ΝΔ

Όπως ανακοινώθηκε επισήμως ψήφισαν 334.750 μέλη του κόμματος και ο κ. Μητσοτάκης έλαβε 173.297 ψήφους ή το 52,43%, ενώ ο κ. Μείμαράκης έλαβε 157.224 ψήφους ή 47,57%.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκαλεί έκτακτο συνέδριο στη ΝΔ στις 26 Φεβρουαρίου. Για αύριο Τρίτη στις 12:30 μμ έχει προγραμματιστεί η συνάντηση του νέου προέδρου της ΝΔ με τον Κ. Καραμανλή, ενώ στις 13:30 ο Κυρ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον Αντώνη Σαμαρά. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στη Βουλή.

«Απόψε ηττήθηκε ο λαϊκισμός. Από αύριο έχουμε πάρα πολύ δουλειά» είναι το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, σε συνομιλία με το «Βήμα», εν μέσω της ροής των αποτελεσμάτων που καταγράφουν τη μεγάλη νίκη του έναντι του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Η επικράτηση του κ. Μητσοτάκη στη μάχη για την ηγεσία της Ν.Δ. ήταν η μεγάλη ανατροπή στην προεκλογική κούρσα και αναμένεται από αύριο να φέρει νέο αέρα στην κεντροδεξιά, ενώ το αποτέλεσμα θα είναι και καταλύτης ευρύτερων πολιτικών εξελίξεων, όχι μόνο στην παράταξή της.

Μεγάλη πλειοψηφία στον Κυριάκο Μητσοτάκη έδωσαν από τον πρώτο γύρο τα μέλη και οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας που ψήφισαν στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Όπως θα διαβάσετε στο 3β, ο ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκέντρωσε στις τρεις δημοτικές ενότητες των 3Β πήρε 1.243 ψήφους και ποσοστό 67,53%, νικώντας κατά κράτος τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη που περιορίστηκε στις 598 ψήφους με ποσοστό32,48%.

Αντίθετα μάλιστα από την εθνική εικόνα, στον Δήμο των 3Β στη συγκεντρωτικά αποτελέσματα στον πρώτο γύρο στον Δήμο των 3Β, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συγκεντρώνει ποσοστό 42,7% έναντι 28% του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, 22,7% του Άδωνι Γεωργιάδη και 6,5% του Απόστολου Τζιτζικώστα.

 

 

Πληροφορίες από το Βήμα αναφέρουν ότι αναμένεται δήλωση του κ. Μεϊμαράκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας