Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Γλυφαδα

Μήνυμα αλληλεγγύης από την UNESCO Νοτίων Προαστίων

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα μεταξύ πολλών φίλων από τη Γλυφάδα και τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ο Όμιλος για την UNESCO Νοτίων Προαστίων έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στο Γκολφ Γλυφάδας.

Το παρών έδωσαν οι Δήμαρχοι Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου και Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, καθώς και πολλοί αιρετοί.

Η χρονιά που πέρασε, η 8η από την ίδρυση του Ομίλου, ήταν ιδιαίτερα παραγωγική σε αλληλεγγύη και έμπρακτη βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη στην περιοχή.

Μεταξύ πολλών άλλων δράσεων που γεμίζουν έναν τρισέλιδο διοικητικό απολογισμό του 2019 τον οποίο παρουσίασε η πρόεδρος του Ομίλου, Σούλα Κοκολέτσου, ξεχωρίζει η οικονομική ενίσχυση του Συνδέσμου Αρχιεπισκοπής Αθηνών, η χορηγία εισιτηρίων για την παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων από τα παιδιά του ΠΙΚΠΑ Βούλας, η χορηγία στο ίδιο ίδρυμα εξοπλισμού ζωγραφικής, ιματισμού, τροφίμων καθώς και ενός φωτοτυπικού μηχανήματος, η οικονομική ενίσχυση του φιλοζωικού σωματείου της Βουλιαγμένης για ζωοτροφές και πλήθος άλλων εκδηλώσεων κοινωνικού χαρακτήρα.

Η βραδιά στο γκολφ εκτός από γιορτινό χαρακτήρα είχε και βραβεύσεις σημαντικών προσώπων που άφησαν ένα ιδιαίτερο στίγμα κατά τη χρονιά που πέρασε.

Βραβεύτηκαν οι μαθητές του Λυκείου Βουλιαγμένης που συμμετείχαν στην ομάδα που έλαβε μέρος στην ολυμπιάδα ρομποτικής (Team Greece) και συγκεκριμένα οι Άγγελος Κατσουράκης, Ηλέκτρα Λαμπίρη, Μιχάλης Μαρινάκης και Αρσένης Πρωτοψάλτης, καθώς και η διευθύντρια του Λυκείου Νίκη Μανώλη και ο υπεύθυνος καθηγητής για τη ρομποτική, Αλέξανδρος Βαρούχας.

Ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος βραβεύει τη διευθύντρια του Γενικού Λυκείου Βουλιαγμένης, Νίκη Μανώλη

Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαίρη Φουρναράκη με τον μαθητή του Λυκείου Βουλιαγμένης, Μιχάλη Μαρινάκη

Τιμητική πλακέτα έλαβε και Γιάννης Χατζήμπεης, αναπληρωτής πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Αττικής, του φορέα υπό τον οποίο λειτουργεί και το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Βούλας (πρώην ΠΙΚΠΑ) για την προσφορά του στα άτομα με αναπηρίες.

Η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Νοτίων Προαστίων Σούλα Κοκολέτσου, ο Γιάννης Χατζήμπεης και η Καίτη Τζιτζικώστα, πρόεδρος της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO

Η βραδιά κύλησε με γεύμα και ζωντανή μουσική από τον Γιώργο Μεταλλινό, που δεν άργησε να ξεσηκώσει τους παριστάμενους που κατέλαβαν το κέντρο της αίθουσας χορεύοντας.

Από τις πιο κεφάτες παρέες, αυτή του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Βούλας (από αριστερά: Μυρτώ Λαμπροπούλου, Νίκος Μακρής, Ζωή Χατζηστεφάνου, Άρτεμις Σαχατζιάν, Εύη Χειλά)

Η δημοτική σύμβουλος των 3Β, Όλγα Άρτεμις Πολίτη με τον πρόεδρο του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης, Γιώργο Κοκολέτσο

Οι δικηγόροι Προκόπης Κούφελος και Όλγα Φώτα (ειδική συνεργάτιδα του Δημάρχου), ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και ο γραμματέας Προστασίας του Πολίτη του ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτης Κόνσουλας

Στη μεγάλη παρέα του Δημάρχου, μεταξύ άλλων η Λίζα Μαρκοζάνη, η Ελπίδα Γεωργακοπούλου, η δημοτική σύμβουλος Κατερίνα Σταμπέλλου και η υπεύθυνη επικοινωνίας πολλών ΜΜΕ, Σταυρίνα Βέργου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας