Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Μητροπολίτης Παύλος: Το μήνυμα προς τους δημοτικούς συμβούλους

“Η ευχή μου, που αφορά περισσότερο τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και όλους τους πολίτες των τριών πρώην Δήμων, είναι: Ομόνοια, αγάπη, ενότητα, συλλογική βοήθεια, σφαιρική ενημέρωση”, είπε ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος, μιλώντας χτες, Τετάρτη, στην εκδήλωση απολογισμού που διοργάνωσε ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Σπύρος Πανάς.

Και συνέχισε:

“Για ποιο λόγο υπάρχει αυτή η μιζέρια; Πιστεύω ότι όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν έρχονται στην αίθουσα για συνεδρίαση, πρέπει να αποβάλουν τις οποιεσδήποτε κομματικές τους αντιλήψεις. Στο Δήμο αλλά και στις βουλευτικές εκλογές δεν επιτρέπεται σε φωτισμένους ανθρώπους να φανατίζονται.

Όσοι λαμβάνουν μέρος εις τα Δημοτικά Συμβούλια και φεύγουν διαμαρτυρόμενοι επειδή δεν έγινε το δικό τους, είναι λάθος. Θα πρέπει να συνέρχεσθε πέραν των κομματικών εντάξεων. Όταν ένα καλό θέμα το προβάλει η αντιπολίτευση, θα πρέπει να το υποστηρίζει η συμπολίτευση. Όταν προβάλλει η συμπολίτευση ένα καλό έργο, δεν πρέπει να μουλαρώνουν κάποιοι ότι εμείς είμαστε στην αντίθετη πλευρά”.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας