Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Κάλεσμα Κωνσταντέλλου στους …δικούς μας μηχανικούς

Μια ασυνήθιστη ανακοίνωση εξέδωσε χθες ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, καλώντας μελετητές και κατασκευαστές που διαμένουν ή δραστηριοποιούνται στην περιοχή των 3Β να γραφτούν σε ένα άτυπο μητρώο. 

Όπως δηλώνεται, από τον κατάλογο αυτό θα προτιμώνται στο εξής οι επαγγελματίες στους οποίους θα ανατίθενται μελέτες ή κατασκευές τεχνικών έργων.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι όπως αναφέρεται “να αξιοποιήσει το ανθρώπινο δυναμικό της πόλης μας”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, με στόχο να αξιοποιήσει το ανθρώπινο δυναμικό της πόλης μας, καλεί τους μηχανικούς οι οποίοι διαμένουν ή/και δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου να εγγραφούν στο άτυπο μητρώο μελετητών και κατασκευαστών το οποίο καταρτίζει ο Δήμος. Σκοπός του μητρώου είναι να έχει τη δυνατότητα ο Δήμος να τους προσκαλεί σε περίπτωση που επιθυμεί να προβεί σε αναθέσεις μελετών ή κατασκευές τεχνικών έργων. Οι μελετητές θα πρέπει να έχουν τα απαραίτητα τυπικά προσόντα που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία όπως μελετητικά πτυχία κλπ. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν στοιχεία επικοινωνίας, τους τομείς ενδιαφέροντος τους και αντίγραφο του πτυχίου τους στη ηλεκτρονική διεύθυνση engineers@vvv.gov.gr.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας