Ο Μητσοτάκης στη Βουλή: «Ο Τσίπρας ήταν απίστευτος»

Ο Μητσοτάκης στη Βουλή: «Ο Τσίπρας ήταν απίστευτος»

Πρώτο και καλύτερος έφτασε χθες στη Βουλή ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για να παρακολουθήσει, από τις ειδικές θέσεις των επισήμων, τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Πρώτος πρώτος έφθασε στη Βουλή χθες ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο οποίος θέλησε να παρακολουθήσει από κοντά τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, καθισμένος στα έδρανα των επίσημων προσκεκλημένων, ακριβώς πλάι στο βήμα απ’ όπου μίλησε ο Αλέξης Τσίπρας. Τον Κων. Μητσοτάκη συνόδευσε στο κτίριο της Βουλής η κόρη του Αλεξάνδρα, ενώ ο γιος του Κυριάκος πλησίασε τα έδρανα για να τον χαιρετήσει.

1

mitsotakis

Παρά την προχωρημένη ηλικία του και τα αναπόφευκτα προβλήματα υγείας, ο παλαίμαχος πολιτικός παρακολούθησε όλη την ομιλία του πρωθυπουργού… σε αντίθεση με τους περισσότερες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που είχαν εγκαταλείψει τα έδρανά τους… ίσως για να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός από την τηλεόραση στο καφενείο της Βουλής, κάτι που σχολιάστηκε πολύ αρνητικά.

 

Το παραπολιτικά σχόλια λένε ότι η Αλεξάνδρα Μητσοτάκη ρώτησε τον πατέρα της πώς του φάνηκε ο Τσίπρας κι εκείνος απάντησε «Είναι απίστευτος…» – μια φράση που δέχεται αρκετές ερμηνείες.

alex

Είναι προφανές ότι ο Κων. Μητσοτάκης έπραξε το αυτονόητο. Η παρουσία του έδειξε το ζωηρό του ενδιαφέρον για τα πολιτικά πράγματα, ενώ η κοπάνα των βουλευτών της ΝΔ έδειξε το μέτρο του πολιτικού πολιτισμού τους και του σεβασμού τους στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες

tsipras

 

B9Y7OV0CMAAsSnG

Κι επειδή δεν είμαστε δεισιδαίμονες, δε θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο Μητσοτάκης πήγε στη Βουλή για να φέρει… γούρι στον νέο πρωθυπουργό.