Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βούλα για την ασφάλεια στη θάλασσα

Ένα δυνατό μήνυμα για την ανάγκη ενημέρωσης και εκπαίδευσης όσων επιδίδονται στα αθλήματα της θάλασσας θα δώσουν μαζί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος.

Η εκδήλωση που συνδιοργανώνει ο Δήμος των 3Β με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σε συνεργασία με τη Safe Water Sports την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 στις 7 μ.μ. έχει θέμα «Εκπαίδευση Ενημέρωση Πρόληψη για την ασφάλεια στη θάλασσα» και θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο «Σοφία Βέμπο», Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 14, παραλία Βούλας.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα τηρηθούν αυστηρά οι κανόνες τήρησης αποστάσεων (1,5 μέτρο) όπως προβλέπει η νομοθεσία, με αποτέλεσμα η χωρητικότητα του θεάτρου να περιοριστεί σημαντικά.

Για την είσοδο του κοινού θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Επιπλέον, παραπλεύρως του θεάτρου το κοινό θα έχει σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τη δυνατότητα να παρακολουθήσει την εκδήλωση μέσω ζωντανής αναμετάδοσης, τηρώντας τους κανόνες τήρησης αποστάσεων και τα μέτρα ατομικής υγιεινής.

Ούτως ή άλλως, η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τη διαδικτυακή τηλεόραση του Δήμου και από τον επίσημο λογαριασμό του Δήμου στο Facebook.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας