Μοναδικό μονόπετρο, για μια μοναδική στιγμή

Μοναδικό μονόπετρο, για μια μοναδική στιγμή

Η πρόταση γάμου αποτελεί μία πολύ σημαντική προσωπική υπόθεση, συνεπώς η αγορά ενός μονόπετρου δαχτυλιδιού προϋποθέτει μία σημαντική έρευνα πριν καταλήξετε στο μονόπετρο της επιλογής σας.

Άλλωστε το μονόπετρο αποτελεί το σύμβολο αιώνιας πίστης, αφοσίωσης και αγάπης το οποίο θα κοσμεί το δάχτυλο της αγαπημένης σας για πάντα.

Η συλλογή του Kosmima24.gr αποτελεί μία ανεξάντλητη πηγή σχεδίων σε μονόπετρα δαχτυλίδια που ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο, ακόμα και στο πιο απαιτητικό.

3vita-mon_small

Με μία online επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να πάρετε μία γεύση από τη συλλογή μας σε μονόπετρα κάθε είδους. Άλλα λιτά, αλλά πιο εντυπωσιακά και άλλα πιο κλασικά μονόπετρα απαρτίζουν αυτή τη συλλογή, η οποία εμπλουτίζεται με δαχτυλίδια διαφορετικών κραμάτων σε 9Κ, 14Κ και 18 καράτια και διαφορετικών χρωμάτων όπως λευκόχρυσα, ροζ gold, χρυσά και δίχρωμα μονόπετρα.

Κι όχι μόνο… Διαμάντια κοπής μπριγιάν σε ποικίλα μεγέθη και καθαρότητες σας περιμένουν για να διαλέξετε αυτό που θα κοσμεί το μονόπετρο που θα επισφραγίσει την υπόσχεση αγάπης και αφοσίωσης στην αγαπημένη σας.

Ακόμα και για εσάς που επιθυμείτε ένα όχι τόσο «συμβατικό» μονόπετρο κοσμώντας το με άλλους πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους, σας παρέχουμε πιστοποιημένες πέτρες στην κοπή της επιλογής σας και σε ποικιλία χρωμάτων από διαπιστευμένους γεμολόγους. Επιλέξτε το σχέδιο που σας αντιπροσωπεύει, τα καράτια κατασκευής του και την πέτρα που θέλετε να το κοσμεί κι εμπιστευτείτε σε εμάς να δημιουργήσουμε για εσάς το μονόπετρο των ονείρων σας!

3vrozetes_small

Διατηρώντας μία αρμονική σχέση τιμών και προϊόντων, στο Kosmima24.gr, προσαρμόζουμε τα μονόπετρα δαχτυλίδια σύμφωνα με το γούστο σας προκειμένου να κάνουμε την κάθε πρόταση γάμου ξεχωριστή κι αλησμόνητη αφουγκράζοντας τις επιθυμίες σας.

Με πιστοποίηση από εξειδικευμένους γεμολόγους, εγγύηση καθαρότητας χρυσού και δωρεάν συντήρηση/φρεσκάρισμα του μονόπετρου δαχτυλιδιού σας προσπαθούμε να θεμελιώσουμε και να διατηρήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης ανεξίτηλης στο χρόνο. Συνεπώς, η κατασκευή και αγορά του μονόπετρου δαχτυλιδιού των ονείρων σας αποτελεί για εμάς ένα προσωπικό στοίχημα και μας κατατάσσει πρώτους στην επιλογή σας.

3vroz_small

Βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία σε χρυσά κοσμήματα μόνο στο www.kosmima24.gr!