Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Μοντέρνες συνθέσεις σαλονιού και πρωτότυπες τραπεζαρίες

…ανακαινίστε τον χώρο σας σωστά και ποιοτικά!

Κάνουμε focus στον χώρο του σαλονιού και σας προτείνουμε ποια είναι τα έπιπλα που πρέπει να αγοράσετε για να ανανεώσετε μοντέρνα και σύγχρονα τον χώρο της τραπεζαρίας.

Εκτός από το καθιστικό που είναι το πιο λειτουργικό μέρος, το σαλόνι απαρτίζουν και άλλα έπιπλα. Οι συνθέσεις σαλονιού και οι τραπεζαρίες ανήκουν στα απαραίτητα που πρέπει να αποκτήσετε.

Σύνθεση σαλονιού από ξύλο

Αναμφισβήτητα η φυσική υπεροχή του ξύλου επιλέγεται σαν ένα σταθερό χαρακτηριστικό που μπορεί να ταιριάξει με όλες τις τάσεις που επικρατούν στο σαλόνι σας. Πρόκειται για μία σύνθεση με αρκετούς μικρούς αποθηκευτικούς χώρους που εξοικονομεί χώρο και προσφέρει πολλές επιφάνειες τόσο για την τηλεόραση όσο και για τη δημιουργία του ιδανικού ντεκόρ. Ονομάζεται Sand. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να έρθετε σε επαφή με τους ειδικούς της verfo.

Καθαρές γραμμές, minimal σχεδίαση

Το λευκό τα τελευταία χρόνια έχει κερδίσει το ενδιαφέρον πολλών μοντέρνων κατοικιών, αφού προσδίδει την αίσθηση καθαρότητας και τη δυνατότητα να διακοσμήσετε τον χώρο σας με όποιο χρώμα θέλετε, αφού δίπλα στο λευκό το contrast είναι άψογο.

Τραπεζαρία Family – Γιορτινή διάθεση

Είναι τάση από πολύ παλιά και δεν γίνεται να την παραβλέψουμε. Σε ένα μεγάλο σαλόνι πάντα υπάρχει χώρος για την τραπεζαρία. Το έπιπλο που ενώνει την οικογένεια και προσφέρει γαστρονομική ευχαρίστηση. Τον ρόλο αυτό αναλαμβάνει η Family, μία από τις τραπεζαρίες που θα ταιριάζουν τόσο σε ρουστίκ και vintage χώρο, όσο και σε μοντέρνο – σύγχρονο.

Ένα μπαρ στο σπίτι σας

Ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και πηγαίνετε ένα βήμα παρακάτω τη διακόσμηση του living room. Αν έχετε μόλις ανακαινίσει το σπίτι σας, επιλέξτε το Stand από μασίφ. Ανεβείτε ψηλότερα ενώ τρώτε, θα σας κάνει καλό!

Το κατάστημα Έπιπλο Verfo στη Θεσσαλονίκη υποδέχεται τους πελάτες του στην Θεσσαλονίκη εδώ και πολλά χρόνια. Δείτε την τεράστια ποικιλία του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας