Τα κορίτσια της Θέτιδας Βούλας δείπνησαν στο Moorings

Τα κορίτσια της Θέτιδας Βούλας δείπνησαν στο Moorings

Δείπνο παρέθεσε ο πρόεδρος Τάσος Τριαναταφύλλου και το ΔΣ της Θέτιδας Βούλας προς το γυναικείο τμήμα το βράδυ της Δευτέρας 3 Οκτωβρίου στο Moorings στη Μαρίνα Βουλιαγμένης.

Οι αθλήτριες, το προπονητικό τιμ και η διοίκηση του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα εκτός αγωνιστικών χώρων, αλλά και να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την προετοιμασία που συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς, ενόψει των υποχρεώσεων της ομάδας στην Α1 Γυναικών.

Δημοσθένης Δόγκας

Στο τελευταίο φιλικό τους παιχνίδι, οι παίκτριες της Θέτιδας αντιμετώπισαν την Αγία Παρασκευή στο Κλειστό της Βούλας, επικρατώντας με 4-0 σετ (25-18, 25-22, 25-23, 25-22).

dsc_0339-1

Ο Κώστας Σωτηρόπουλος είχε την ευκαιρία να δει και την Έρικα Φαμπιάν για πρώτη φορά σε συνθήκες αγώνα, η οποία αγωνίστηκε σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Επόμενες φιλικές αναμετρήσεις για την Θέτιδα το διήμερο 8-9/10, όπου θα λάβει μέρος στο τουρνουά του Παναθηναϊκού «Ιωάννης Μαλακατές».

dsc_0337

Όλγα Πολίτη Ζωή Χριστοδούλου Νίκος Νανούρης Σπύρος Βαλάτας Ευδοξία Χειλά Κατερίνα Βαμβακούση Γιώργος Κοκολέτσος Άρτεμις Σαχατζιάν