Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Δι’ ευχών των πατέρων ημών η ορκωμοσία Κ. Μπακογιάννη

Στον αντίποδα της αθεϊστικής προσέγγισης της ορκωμοσίας που επέλεξε η Ρένα Δούρου στην Αθήνα, το θρησκευτικό χρώμα ήταν έντονο στην ορκωμοσία του Κώστα Μπακογιάννη, νέου περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας.

Το παρών έδωσαν δεκάδες στελέχη της εκκλησίας, βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και η αδελφή του Αλεξία Μπακογιάννη. Οι πάτερες της εκκλησίας εξέφρασαν ευχές για ταχεία ανάρρωση στον Κωννσταντίνο Μητσοτάκη παππού του νεαρού τοπικού άρχοντα. Εκτός από τον παππού Μητσοτάκη, στην τελετή δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν η μητέρα του Ντόρα Μπακογιάννη και η σύντροφος του Σία Κοσιώνη.

Πριν ξεκινήσει η ορκωμοσία ωστόσο σημειώθηκε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Κ. Μπακογιάννη και το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Αποστόλου.

Ειδικότερα, την ώρα που τελείωσε η φάση της θρησκευτικής ορκωμοσίας και αφού είχε μιλήσει ο Αρχιεπίσκοπος, τη στιγμή που πήρε το λόγο ο νέος Περιφερειάρχης Κώστας Μπακογιάννης για να μιλήσει, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου τον διέκοψε ζητώντας να μην προχωρήσει στην ομιλία του πριν γίνει ο πολιτικός όρκος.Ο Κώστα Μπακογιάννης του είπε ότι θα γίνει αμέσως μετά και ακολούθησε φραστικό επεισόδιο. «Και στη Δούρου έτσι έγινε όμως» απάντησαν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.  Ο νέος Περιφερειάρχης Στερεάς συνέχισε την ομιλία του και αφού τελείωσε ακολούθησε ο πολιτικός όρκος των νέων Περιφερειακών Συμβούλων.

BwdrryrCEAA1TYs.png-large

«Τα λίγα λόγια είναι ζάχαρη και τα καθόλου μέλι. Έχουμε μπροστά μας έναν ανηφορικό, δύσβατο, και ολισθηρό δρόμο. Χέρι- χέρι θα τον περπατήσουμε. Οι δύσκολοι δρόμοι δίνουν αξία στην προσπάθεια. Να είστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα έχουμε καταφέρει περισσότερα από όσα σήμερα πιστεύουμε. Η Περιφέρεια μας, οι συμπατριώτες μας, οι οικογένειές μας το αξίζουν, το δικαιούνται, το ζητούν. Ας σηκώσουμε τα μανίκια…» δήλωσε ο νέος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Σχολιάστε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας