Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Επικαιρότητα

Τα My market «οδηγούν» Peugeot 208

Το deal της εταιρείας του Ομίλου Συγγελίδη με την METRO ΑΕBE

Το Peugeot 208 επιλέγει η αλυσίδα My market για τα στελέχη της, με την ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot, εταιρεία μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, να ανακοινώνει ότι ξεκίνησε τη διαδικασία παράδοσης 181 οχημάτων Peugeot στην εταιρεία ειδών διατροφής METRO ΑΕBE.

Η METRO AEBE επέλεξε το Peugeot 208 το οποίο διαγράφει μια εξόχως επιτυχημένη εμπορική πορεία στην ελληνική αγορά, καθώς συμπεριλαμβάνεται στα κορυφαία σε πωλήσεις μοντέλα, ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Η δυναμική εμφάνιση, ο τεχνολογικός εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας, καθώς και οι νέοι, αποδοτικοί, βραβευμένοι και οικονομικοί κινητήρες που εξοπλίζουν το γαλλικό μοντέλο, αποτελούν τους λόγους που το έφεραν πρώτο στην προτίμηση της ελληνικής αλυσίδας My market.

Η εκδήλωση παράδοσης της πρώτης παρτίδας των Peugeot 208 πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα My market στη Λεωφόρο Κύμης, παρουσία της διοίκησης και στελεχών των δύο εταιρειών, καθώς και των δικαιούχων οδηγών των νέων αυτοκινήτων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η METRO έχει παραλάβει από το 2015 πάνω από 300 επιβατικά και επαγγελματικά αυτοκίνητα μάρκας Peugeot για τα στελέχη της.

Η ανάθεση μιας ακόμη παραγγελίας εταιρικού στόλου στην Peugeot επιβεβαιώνει αφενός την αξιοπιστία των μοντέλων της Peugeot και αφετέρου τη δέσμευσή της, για τη συνεχή παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών από την ελληνική αντιπροσωπεία. Αξίες, που η Peugeot είναι στην ευχάριστη θέση να μοιράζεται με τηνεταιρεία METRO.

Σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον, η Peugeot στην Ελλάδα, αλλά και η METRO ΑEBE συνεχίζουν να επενδύουν και να στηρίζουν την οικονομία, με εντυπωσιακά αποτελέσματα και κοινή ανοδική πορεία σε πείσμα των καιρών.

Πηγή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας