Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

Μύρισε …Χριστούγεννα σε Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη (photos)

Με τον πιο γιορτινό τόνο εισήλθε ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο ρυθμό των εορτών το βράδυ της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου.

Ακολουθώντας την αντίστροφη μέτρηση από τον Δήμαρχο, πολλές παιδικές φωνές έδωσαν το σύνθημα για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία της Βούλας, με τα άλλα δύο δέντρα του Δήμου, σε Βουλιαγμένη και Βάρη να ανάβουν σε ζωντανή αναμετάδοση.

Το πάρτυ ξεκίνησε από νωρίς στον πεζόδρομο της λεωφόρου Βασιλέως Παύλου, που …κατελήφθη από παιδιά τα οποία δοκίμαζαν τις δραστηριότητες στα περίπτερα παιχνιδιού και φωτογραφίζονταν με ξυλοπόδαρους, ξωτικά και φυσικά τον Άγιο Βασίλη.

Η βραδιά κορυφώθηκε από τον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, ο οποίος σε εντελώς ασυνήθιστο ύφος, με αστεία, πειράγματα και αρκετό …αυτοσαρκασμό παρουσίασε από μικροφώνου τη φωταγώγηση της πόλης. Από το σόου δεν έλειψαν τα πυροτεχνήματα αλλά και το …χιόνι!

Στη σκηνή κατόπιν ανέβηκαν οι Dimitris Tasenas & the soul vibrators που σε ρυθμούς electro swing έδωσαν παλμό στη βραδιά. Η χορευτική ομάδα Hobnob Southern Hoppers κυριολεκτικά έκλεψε την παράσταση, μεταδίδοντας σε όλους τα ξέφρενα βήματα. Τα κεράσματα από τα καταστήματα της πλατείας, με κρασί, γλυκά και πίτσες, δεν άφησαν κανέναν δυσαρεστημένο.

Ο Δήμαρχος μοιράστηκε το προνόμιο της αντίστροφης μέτρησης όπως κάθε χρόνο με τους προέδρους των τοπικών συμβουλίων, Βάρης Ασπασία Αντωνίου, Βούλας Βασίλη Παπαδόπουλο και Βουλιαγμένης Γιώργο Κοκολέτσο.

Ο Δημήτρης Τάσαινας με το συγκρότημά του.

Αρκετοί από τους συνεργάτες του Δημάρχου σε οικογενειακή φωτογραφία μαζί με την ξυλοπόδαρη αγιοβασιλίτσα που έδωσε ξεχωριστό χρώμα στη γιορτή της Παρασκευής.

Η αντιπρόεδρος του ΟΑΠΠΑ Μαρία Μπραϊμνιώτη, η αντιπρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Βουλιαγμένης Λιάνα Σκουλάξενου και η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Βάρης Ασπασία Αντωνίου.

Η πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μίμα Νικηφοράκη με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαίρη Φουρναράκη.

Ο δημοτικός σύμβουλος Τέμου Λέχτινεν, η Βίκυ Αμπελικάκη Περράκη και η Ντίνα Κωνσταντέλλου.

Εύη Χειλά και Ζωή Χριστοδούλου Χατζηστεφάνου, δύο πολύ ενεργά μέλη στο Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Βούλας.

Το δίδυμο του Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Βούλας, Άρτεμις Σαχατζιάν και Μυρτώ Λαμπροπούλου.

Χαμόγελα με φόντο το δέντρο: Ζωή Χριστοδούλου Χατζηστεφάνου, Νατάσα Κουρεντζή, Εύα Φρακτοπούλου, Μαρία Μπραϊμνιώτη, Λιλή Σκούρτη

Ο Ηλίας Σταθάκης με τον δημοτικό σύμβουλο Σωτήρη Ελευθερίου.

Οι σύμβουλοι του Δημάρχου Νίκος Κρέζος, Έλλη Κοκολιού και Έλλη Μπίτα.

Ο Στέφανος Χατζηστεφάνου με την πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Δώρα Τριάντη.

Ο Δημήτρης Κιούκης, η Μυρτώ Λαμπροπούλου, ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και η Ελένη Αγγέλη Κιούκη.

Ο Δήμος και ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής σχεδιάζει και μια σειρά άλλων εκδηλώσεων για τις γιορτές:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας