Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

Ένας μικρός …ρεμπέτης από τη Βούλα στο Voice of Greece

Ένα νέο παράθυρο στην καλλιτεχνική του πορεία άνοιξε ο Θοδωρής Μυστιλόγλου, ο νεαρός μουσικός από τη Βούλα, μετά την πρόκρισή του στο Voice of Greece και τη συμμετοχή του στην ομάδα της Ελεονώρας Ζουγανέλη. 

Οι περισσότεροι γνωρίζουν τον Θοδωρή ως μουσικό, καθώς με το σχήμα του, τα Τριάμισι έγχορδα όπου παίζει συνήθως βιολί και μπαγλαμά, έχει επενδύσει με νότες και τραγούδια δεκάδες εκδηλώσεις στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Ένας σεμνός καλλιτέχνης και ένας γλυκός άνθρωπος, που από μαθητική ηλικία αγαπά το λαϊκό και το ρεμπέτικο τραγούδι, μοιράζοντας το ταλέντο του πλουσιοπάροχα στους φίλους του και στο κοινό του.

Το στοίχημα του Θοδωρή να φύγει από τα στενά όρια που πιέζουν τους …εκτός των τειχών καλλιτέχνες, όσους δηλαδή δημιουργούν έξω από τους κύκλους της σόου μπίζνες, πέτυχε σε πρώτη φάση, αφού κέρδισε με μια εξαιρετική του εμφάνιση τους κριτές της δημοφιλούς εκπομπής, κάνοντας την Ελεονώρα Ζουγανέλη και την Έλενα Παπαρίζου να τον διεκδικήσουν για τις ομάδες τους. Επιλογή του Θοδωρή ήταν η #teameleonora.

Δείτε την πρώτη εμφάνιση του Θοδωρή Μυστιλόγλου με τραγούδι του Σταύρου Κουγιουμτζή, που ερμήνευσε πρώτος ο Γιώργος Νταλάρας, καθώς και τις απόψεις των κριτών:

Η δεύτερή του εμφάνιση στο talent show ήταν με ένα ακόμη δύσκολο τραγούδι, αυτή τη φορά του Γρηγόρη Μπιθικώτση:

Το Voice of Greece λοιπόν απέκτησε πλέον και τοπικό ενδιαφέρον. Για όποιον ενδιαφέρεται να τον ακούσει ζωντανά, τα “Τριάμισι έγχορδα” εμφανίζονται στον νέο χώρο Destilado στο Βούλα κάθε Κυριακή μεσημέρι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας