Connect with us

Hi, what are you looking for?

Δημοτικό Συμβούλιο

Μύθος η “μπάρα” που θα κλείνει τη χερσόνησο του Αστέρα στο Λαιμό

Έναν από τους διαδομένους μύθους σε ό,τι αφορά τα έργα ανακαίνισης του Αστέρα Βουλιαγμένης διέψευσε εκ νέου ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος το βράδυ της Δευτέρας. 

Μιλώντας στο Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης ο Δήμαρχος τόνισε ότι η οδός Απόλλωνος που διασχίζει το Λαιμό θα μείνει για πάντα κοινόχρηστη και ανοιχτή χωρίς καμία μπάρα.

Σύμφωνα με τα  – εδώ και χρόνια πλέον – γνωστά σχέδια της επένδυσης, η Απόλλωνος θα πεζοδρομηθεί μετά τη δεύτερη είσοδο του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, με τη διαμόρφωση ποδηλατόδρομου και περιπατητικής διαδρομής ανοιχτής φυσικά για όλους.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος τόνισε ότι με παρέμβαση της δημοτικής αρχής, θα επισπευθεί η κατασκευή του κυκλικού κόμβου για την αναστροφή των οχημάτων με παράλληλη πρόβλεψη για θέσεις στάθμευσης, ώστε το σημείο να είναι προσιτό.

“Η πεζοδόρμηση του τμήματος αυτού των 800 μέτρων ήταν πάγιο αίτημα της Βουλιαγμένης”, είπε χαρακτηριστικά.

Το σχόλιο του Δημάρχου είχε ως αφορμή τη δημόσια τοποθέτηση του Θάνου Ματόπουλου που δήλωσε βέβαιος σε πολιτική εκδήλωση της παράταξής του την Κυριακή ότι “θα μπει μπάρα στον Αστέρα” από τους επενδυτές οι οποίοι “θέλουν να αποκλείσουν τη χερσόνησο”. Παράλληλα, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος δήλωσε ότι ο Λιμενικός Σταθμός δεν θα φύγει από τη μαρίνα.

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement