Νίκος Νανούρης: “Για μια δημιουργική σχέση με τους συμπολίτες μου”

Ανοιχτή επιστολή προς τους συνδημότες του απευθύνει ο Νίκος Νανούρης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με το συνδυασμό Ανεξάρτητη Κίνηση του Σπύρου Πανά. Σ’ αυτήν εξηγεί τους λόγους για τους οποίους έθεσε υποψηφιότητα και τεκμηριώνει την επιλογή του στο πρόσωπο του σημερινού δημάρχου Σπύρου Πανά.

Η επιστολή του Νίκου Νανούρη:

Αγαπητοί μου Συνδημότες και φίλοι,

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα σαν Δημοτικός Σύμβουλος στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές στην πόλη μας, την Βάρη-Βούλα -Βουλιαγμένη με βασικό γνώμονα την αγάπη μου για αυτόν τον ευλογημένο τόπο, όπου βρίσκομαι μόνιμα από το 1992.

Πιστεύω ότι με τις επιστημονικές γνώσεις που διαθέτω και την εργασιακή εμπειρία των 25 ετών που ήδη έχω (σε θέσεις ευθύνης σε Πολυεθνική Τράπεζα – CITIBANK N.A. και σήμερα σε μεγάλη Ελληνική εταιρεία κοινής ωφέλειας – ΕΥΔΑΠ Α.Ε.) μπορώ να συμβάλλω καθοριστικά στην επίλυση των ζητημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη μας, έχοντας την διάθεση να προσφέρω ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μου στους συμπολίτες μου.

Η επιλογή μου στο πρόσωπο του Δημάρχου κ. Σπύρου Πανά προήλθε επειδή διέκρινα έναν άνθρωπο που τον χαρακτηρίζει η εργατικότητα, η σκληρή δουλειά, και η αγάπη για τον τόπο μας και τους κατοίκους του. Παράλληλα, έχει ασχοληθεί ενεργά με την επιχειρηματικότητα στον χώρο της εστίασης, του τουρισμού και της φιλοξενίας αποσπώντας πολλές διεθνείς διακρίσεις σε θέματα ποιότητας και καινοτομίας. Η αποτελεσματικότητά του στην άντληση κονδυλίων από το ΕΣΠΑ οδήγησε στην πραγματοποίηση ενός σημαντικού έργου τα τελευταία δύο χρόνια για τον τόπο μας σε περίοδο σκληρής λιτότητας, καθώς ο Ν. 3852/2010 ο “Καλλικράτης” όπως τον ξέρουμε, στέρησε από την τοπική αυτοδιοίκηση τεράστιους πόρους, στα πλαίσια του “νοικοκυρέματος” της Ελληνικής Οικονομίας. Από την άλλη πλευρά ο Νόμος αυτός οδήγησε τους ΟΤΑ στην ανάληψη αυξημένων υποχρεώσεων και πρόσθετων αρμοδιοτήτων.

Όσον με αφορά, δεσμεύομαι προσωπικά να τιμήσω την εμπιστοσύνη που θα μου δείξουν οι συμπολίτες μου, θα κινητοποιήσω με τις παρεμβάσεις μου όσους Κρατικούς – και μη – Φορείς μπορώ προς όφελος της πόλης μας και των κατοίκων της.

Σεβόμενος τον ευλογημένο αυτό τόπο όπου γεννήθηκαν οι δυο μου γιοί, μεγάλωσαν και σπούδασαν τόσο τα παιδιά μου όσο και η γυναίκα μου, θα προσπαθήσω να επιτύχω το καλύτερο για τους συμπολίτες μου. Στόχος μου είναι μια ασφαλής, αξιόπιστη και δημιουργική σχέση με τους συμπολίτες και συνδημότες μου.

Εύχομαι καλό προεκλογικό αγώνα, με πολιτικό ήθος και αξιοπρέπεια σε όλους τους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους της Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης.

Με εκτίμηση,
Νικόλαος Νανούρης