Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Εκλογές

Νίκος Νανούρης: Σε εποχή προκλήσεων η Βουλιαγμένη

Στη διατήρηση της φυσιογνωμίας που έχει η Βουλιαγμένη εστιάζει ο Νίκος Νανούρης, υποψήφιος για το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης, με τον συνδυασμό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου. 

Όπως εξηγεί σε κείμενο που παρουσιάζει τις θέσεις του, 7 προκλήσεις για τη Βουλιαγμένη απαιτούν αφοσίωση και εργατικότητα από τους αιρετούς που θα αναδειχθούν από την κάλπη της 26ης Μαΐου, γεγονός που τον ώθησε στην παράταξη “Πόλη για να ζεις”.

Αναλυτικά, αναφέρει ο Νίκος Νανούρης:

Η επόμενη τετραετία θα είναι γεμάτη προκλήσεις για την πόλη μας, τον ενιαίο καλλικρατικό Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Ειδικότερα για την Δημοτική Ενότητα Βουλιαγμένης το «χωριό» μας όπως όλοι το αποκαλούμε, οι πιο σημαντικές προκλήσεις κατά την γνώμη μου θα είναι:

  • η προστασία της πόλης από τα ενδεχόμενα σχέδια «αξιοποίησης» της εκκλησιαστικής περιουσίας,
  • η ασφάλεια των πολιτών,
  • τα έργα υποδομής με κύριο την απορροή των όμβριων υδάτων,
  • η ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες μας, ο καθαρισμός και τα έργα υποδομής στις ελεύθερες παραλίες,
  • η αντιπυρική προστασία των περιαστικών δασών του Δήμου μας,
  • η εύρυθμη λειτουργία του τομέα καθαριότητας  και
  • η δημιουργία δρόμων ήπιας κυκλοφορίας.

Η αγάπη για την πόλη μου και τον τόπο όπου γεννήθηκαν και μεγάλωσαν τα παιδιά μου και η γυναίκα μου, με οδήγησαν να θέσω υποψηφιότητα ως Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Βουλιαγμένης με τον συνδυασμό Πόλη για να Ζεις του Δημάρχου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Επέλεξα να θέσω υποψηφιότητα στο πλευρό του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, επειδή στο πρόσωπό του διέκρινα ένα εργατικό άνθρωπο, οργανωτικό, φιλικό, δημιουργικό, με μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία και όραμα για την πόλη μας.

Να μην ξεχνάμε ότι σε περίοδο οικονομικής κρίσης, με τη χρηματοδότηση των ΟΤΑ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους να είναι μειωμένη τουλάχιστον κατά 50%, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος κατάφερε τα τελευταία τέσσερα χρόνια να φέρει ώριμες μελέτες για εκτέλεση έργων υποδομής, με αποτέλεσμα σήμερα όλος ο Δήμος των 3Β από άκρο σε άκρο να είναι ένα απέραντο εργοτάξιο.

Ο Νίκος Νανούρης με την οικογένειά του

Στην προσπάθεια αυτή προσφοράς έναντι του κοινωνικού συνόλου και των συμπολιτών μου, με τις γνώσεις μου (Πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών σε θέματα Περιφερειακής Οικονομικής Ανάπτυξης MSc. του Παντείου και κάτοχος Μεταπτυχιακού Κύκλου Σπουδών MSc. από το ΕΚΠΑ με θέμα: Οι Προοπτικές της Ευρωπαϊκής Ενοποίησης – Πρόγραμμα Jean Monnet) καθώς και με την εργασιακή μου εμπειρία (εργάστηκα 14 έτη στην Τράπεζα CITIBANK N.A. σε διάφορες θέσεις Ευθύνης και εργάζομαι 16 συναπτά έτη στην ΕΥΔΑΠ Α.Ε., σε θέσεις ευθύνης που άπτονται άμεσα των θεμάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Ο.Τ.Α.), πιστεύω ότι όχι μόνο θέλω αλλά κυρίως μπορώ να προσφέρω στους κατοίκους της πόλης μας.

Το επόμενο χρονικό διάστημα ίσως χρειαστεί να δώσουμε όλοι τους δικούς μας αγώνες, να επαγρυπνούμε σε τυχόν προσπάθειες αλλοίωσης της  φυσιογνωμίας της ήσυχης και καταπράσινης πόλης μας.

Εύχομαι καλό και αξιοπρεπή αγώνα σε όλους τους συνυποψήφιους των 3Β που θα κατέβουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας