Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

ΝΔ 3Β: “Συγγνώμη για το αδιαχώρητο των εκλογών στη Βούλα”

Επιστολή απολογίας για την ταλαιπωρία που υπέστησαν εκατοντάδες φίλοι και μέλη της Νέας Δημοκρατίας κατά τις εκλογές της 20ής Δεκεμβρίου και παράλληλα κάλεσμα συσπείρωσης ενόψει του δεύτερου γύρου απευθύνει η Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Οι σημαντικές καθυστερήσεις του πρώτου γύρου που έκαναν αρκετούς να αγανακτήσουν αποδίδονται στην “κακή λήψη σήματος στον χώρο του δημαρχείου Βούλας” και στην “αργοπορία του συστήματος να ανταποκριθεί στους χειριστές”.

Ωστόσο επισημαίνεται ότι στον δεύτερο γύρο δεν θα παρουσιαστούν ανάλογα προβλήματα, αφού “η διαδικασία αυτή θα είναι άμεση, καθ’ ότι δεν εμπλέκονται πλέον ηλεκτρονικά συστήματα. Οι εκλογές αυτές θα γίνουν πλέον με εκλογικούς καταλόγους και δεν υπάρχει κανένα οικονομικό τίμημα”.

Τέλος εφιστάται η προσοχή των ψηφοφόρων, καθώς μπορούν να ψηφίσουν μόνο στο εκλογικό τμήμα όπου ψήφισαν κατά τον πρώτο γύρο των εκλογών.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:


Νεοδημοκράτισες και Νεοδημοκράτες του Δήμου μας.

Καταρχήν θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμότερες ευχές μας για το νέον έτος.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την αθρόα προσέλευσή σας στην προηγούμενη εσωκομματική διαδικασία της 20ης Δεκεμβρίου 2015.

Οφείλουμε να ζητήσουμε μια μεγάλη συγγνώμη από τους προσελθόντες στο εκλογικό τμήμα της Βούλας για την ταλαιπωρία την οποία υπέστησαν. Ξέρουμε ότι οι δικαιολογίες είναι ανούσιες, διότι το αποτέλεσμα μετράει, πλην όμως θα πρέπει να τονίσουμε τα κάτωθι:

Στα εκλογικά τμήματα της Βάρης και της Βουλιαγμένης, η ανταπόκριση των πληροφοριακών συστημάτων ήταν άμεση, κάτι που δεν συνέβη στα δύο εκλογικά τμήματα της Βούλας.

Η κακή λήψη σήματος στον χώρο του δημαρχείου Βούλας και η αργοπορία του συστήματος να ανταποκριθεί στους χειριστές, είχε σαν αποτέλεσμα την δημιουργία του αδιαχώρητου στην αίθουσα, με εντάσεις και διαπληκτισμούς.

Ευτυχώς, με την έγκαιρη και αποτελεσματική παρέμβαση των υπευθύνων, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα!

Το γεγονός ότι στα εκλογικά τμήματα της Βούλας προσήλθαν περισσότερα από 2.000 άτομα, μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας. Θέλουμε για άλλη μια φορά να ζητήσουμε συγγνώμη από όλον αυτόν τον κόσμο που ταλαιπωρήθηκε και τελικά δεν κατάφερε να ψηφίσει.

Θέλουμε όμως να καλέσουμε εκ νέου, όλους εκείνους που ψήφισαν στα εκλογικά τμήματα της Βάρης, της Βούλας και της Βουλιαγμένης, να προσέλθουν στην εσωκομματική διαδικασία της 10ης Ιανουαρίου 2016 και να τους διαβεβαιώσουμε ότι η διαδικασία αυτή θα είναι άμεση, καθ’ ότι δεν εμπλέκονται πλέον ηλεκτρονικά συστήματα. Οι εκλογές αυτές θα γίνουν πλέον με εκλογικούς καταλόγους και δεν υπάρχει κανένα οικονομικό τίμημα.

Υπενθυμίζουμε ότι τα εκλογικά τμήματα είναι τα εξής:

ΒΑΡΗ – Δημοτικό Κατάστημα Βάρης – Βασ. Κωνσταντίνου 25, Βάρη
ΒΟΥΛΑ – Δημαρχείο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης – Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – Δημοτικό Κατάστημα – Αφροδίτης 2, Βουλιαγμένη

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να ψηφίσετε ΜΟΝΟ στο εκλογικό τμήμα που ψηφίσατε και στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία.

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΝΕΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΑΣ!

Μετά τιμής

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ της Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας
Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας