Νέα εποχή, νέα διοίκηση για τον Άρη Βούλας

Νέα εποχή, νέα διοίκηση για τον Άρη Βούλας

Ραγδαίες διοικητικές εξελίξεις (και όχι μόνο) στον Άρη Βούλας, όπου αλλάζουν… τα πάντα!

Παρελθόν, λοιπόν, αποτελεί από την προεδρία του συλλόγου ο Τάσος Σιδερόπουλος, ο οποίος παραιτήθηκε από τη θέση του, ενώ τον ακολούθησε τόσο ο Γενικός Αρχηγός Σταύρος Χρυσοσπάθης όσο και ο προπονητής του ανδρικού τμήματος Αντώνης Καραούλης. Το παραπάνω «σχήμα» να σημειώσουμε πως οδήγησε τον σύλλογο από τη Β’ στην Α’ κατηγορία, ενώ φέτος ο Άρης -ως νεοφώτιστος- πραγματοποιούσε αρκετά καλή σεζόν.

tspg

Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος της αποχώρησης των τριών αφορά ασυμφωνία -σε καίρια ζητήματα- με το υπόλοιπο Δ.Σ. των «κιτρινόμαυρων». Να σημειώσουμε εδώ πως οι παραπάνω ραγδαίες εξελίξεις φαίρνουν την αποχώρηση και εφτά ποδοσφαιριστών και συγκεκριμένα των: Πλίτση, Ούσιου, Σιδερόπουλου, Λαδένογλου, Παπαχριστόπουλου, Λάπα και Τσιάτσιου.

Από εκεί και πέρα, ο Άρης Βούλας μπαίνει σε μια νέα… εποχή και λογική από σήμερα, με πλάνο που θα βασίζεται και θα δίνει προτεραιότητα στα τμήματα Υποδομών.

Ήδη έχει γίνει αναδιάρθρωση του Διοκητικού Συμβουλίου και νέος πρόεδρος ανέλαβε ο Σταύρος Πλακαντωνάκης, ενώ τη θέση του Γενικού Αρχηγού πήρε ο Παναγιώτης Πάσσας. Υπηρεσιακός τεχνικός ανέλαβε ο γυμναστής Κυριάκος Δαγκούλης ο οποίος διαθέτει δίπλωμα προπονητή (ΟΥΕΦΑ Β’). Μάλιστα με τον κ. Δαγκούλη η ομάδα του Άρη Βούλας θα πάει να αγωνιστεί στο ματς του Σαββάτου με τη Μάχη Μαραθώνα.

Πηγή: pamebala.gr – Νίκος Τζαλίδης