Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών

Δημοτική κίνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΔΗΜΑΡ – ανένταχτων στα 3Β

Διακήρυξη αρχών και λίστα με 78 ιδρυτικά μέλη εξέδωσε η νεοσύστατη Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Κατά τους υπογράφοντες, το νέο σχήμα έχει τη στήριξη της Τοπικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ συμμετέχουν μέλη της ΔΗΜΑΡ, των κινήσεων κατά των χαρατσιών που αναπτύχθηκαν στα 3Β καθώς και εθελοντές από το Κάμπινγκ της Βούλας.

Η διακήρυξη έχει σαφείς αντιμνημονιακές αιχμές, ασκεί κριτική στον Καλλικράτη και υπογραμμίζει: “Δεν επιδιώκουμε τον εξωραϊσμό, αλλά την ανατροπή της βάρβαρης κυρίαρχης πολιτικής, την ανατροπή των συσχετισμών στη χώρα συνολικά και στις τοπικές κοινωνίες”.

Ακόμη, για την παρούσα Δημοτική Αρχή η διακήρυξη αναφέρει: “Από τη μία  λειτουργεί ως υπάκουος εφαρμοστής των επιταγών της Κεντρικής Εξουσίας και από την άλλη, με τις επιλογές της, ανεξαρτήτως προθέσεων, εξυπηρετεί διαπλεκόμενα συμφέροντα. Γιατί οι προσωπικές φιλοδοξίες και στρατηγικές των στελεχών της, οδηγούν τον Δήμο σε διάλυση και απαξία”.

Σημειωτέον, ότι ακολουθώντας άλλη λογική από την πεπατημένη, τα μέλη της Κίνησης δεν έχουν υποδείξει ακόμη κάποιον επικεφαλής.

Η Κίνηση προγραμματίζει για την Κυριακή 10 Νοεμβρίου ανοιχτή ιδρυτική συνέλευση, σε μέρος που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ολόκληρη η Διακήρυξη Αρχών:

Πολίτες της Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης,

Ζούμε την εποχή της καταστροφικής πολιτικής των μνημονίων. Πολιτική που υλοποιείται τα τελευταία χρόνια από τις Ελληνικές Κυβερνήσεις των προθύμων κατ‘ εντολή του ΔΝΤ και των Κυρίαρχων δυνάμεων της ΕΕ και οδηγεί στην οικονομική και κοινωνική καταστροφή.

Οι πολίτες της Ελλάδας και του Ευρωπαϊκού Νότου υφίστανται την επίθεση των νεοφιλελεύθερων πολιτικών. Το κοινωνικό κράτος διαλύεται, τα κοινωνικά δικαιώματα καταργούνται, η Δημόσια περιουσία ξεπουλιέται.

Στη χώρα µας, οι νεοφιλελεύθερες πολιτικές δημιουργούν πλέον συνθήκες ακραίας μαζικής φτωχοποίησης των πολιτών, καθώς οι μισθοί καταβαραθρώνονται, η ανεργία καλπάζει, η νέα γενιά, βλέποντας ότι δεν υπάρχει καμιά προοπτική, μεταναστεύει, ενώ το εσωτερικό και εξωτερικό χρέος της γιγαντώνεται παρά τα σκληρά μέτρα της τρόικας.

Κανένας κοινωνικός χώρος, καμιά κοινωνική δραστηριότητα δεν μένει ανεπηρέαστη από αυτόν τον καταστροφικό τυφώνα. Η Τοπική αυτοδιοίκηση, ο κατ’ εξοχήν φορέας άσκησης κοινωνικής πολιτικής είναι και αυτή θύμα των Μνημονίων.

Ο «Καλλικράτης» εισάγοντας ένα γραφειοκρατικό, περίπλοκο και αντιδημοκρατικό θεσμικό πλαίσιο, επιβάλλει νέες αρμοδιότητες στην Τ.Α., ενώ παράλληλα περικόπτει δραστικά τους πόρους της. Η μείωση των θεσμοθετημένων πόρων κατά 60%, οδηγεί τους δήμους σε ασφυξία και πλήρη διάλυση. Ήδη τίθενται σε εφαρμογή η απαξίωση, η ιδιωτικοποίηση των κοινωνικών και άλλων υπηρεσιών των δήμων , οι μαζικές απολύσεις εργαζομένων, η μετακύληση του κόστους των υπηρεσιών στους δημότες. Το τελευταίο διάστημα υπηρεσιακές μονάδες καταργήθηκαν, μεθοδεύτηκε η εκποίηση της ακίνητης περιουσίας και μέσα από την ασφυκτική ‘επιτροπεία’ στους Δήμους, εκμηδενίστηκαν ουσιαστικά οι πόροι που οφείλουν να διαθέτουν οι Δήμοι για την Παιδεία, τον Πολιτισμό, τον Αθλητισμό και κάθε άλλη κοινωνική παροχή.

Πολίτες της Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης,

Οι συνθήκες αυτές υπονομεύουν το μέλλον της χώρας, των παιδιών µας και αποτελεί αναγκαιότητα για όλους µας η πάλη για την ανατροπή τους, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε δήμο, σε κάθε εργασιακό χώρο. Ο αγώνας μας σήμερα είναι πρώτα απ’ όλα αγώνας επιβίωσης της Αυτοδιοίκησης και στη συνέχεια επαναπροσδιορισμού της σε νέες βάσεις. Δεν επιδιώκουμε τον εξωραϊσμό, αλλά την ανατροπή της βάρβαρης κυρίαρχης πολιτικής, την ανατροπή των συσχετισμών στη χώρα συνολικά και στις τοπικές κοινωνίες .

Στους αγώνες αυτούς η Δημοτική αρχή απαιτείται σήμερα να αναλάβει πρωτοπόρο ρόλο. Αυτό το ρόλο, αυτές τις ευθύνες δεν θέλει και δεν μπορεί να αναλάβει η σημερινή Δημοτική Αρχή. Γιατί από τη μία λειτουργεί ως υπάκουος εφαρμοστής των επιταγών της Κεντρικής Εξουσίας και από την άλλη, με τις επιλογές της, ανεξαρτήτως προθέσεων, εξυπηρετείδιαπλεκόμενα συμφέροντα. Γιατί οι προσωπικές φιλοδοξίες και στρατηγικές των στελεχών της, οδηγούν τον Δήμο σε διάλυση και απαξία.

Καθήκον της Δημοτικής Αρχής είναι σήμερα να οργανώσει το συλλογικό αγώνα, να υπερασπίσει αρχές και αξίες.

 • Να βρεθεί αλληλέγγυα µε όλους τους δημότες που πλήττονται από τα μέτρα της μνηµονιακής πολιτικής. Να υπερασπιστεί όσους γονατίζουν από δυσβάσταχτα δάνεια, φόρους, χαράτσια, όσους έχασαν ή κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους, όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα περίθαλψης , στέγασης ,σίτισης. Να δημιουργήσει δίκτυα κοινωνικής αλληλεγγύης, ενισχύοντας της Κοινωνικές Υπηρεσίες , στηριζόμενη στην αυτοοργάνωση των δημοτών.

 • Να αγωνιστεί ώστε να ανατραπούν τα σχέδια για εκποίηση της Δημόσιας περιουσίας. Να µην επιτρέψει την εκχώρηση του φυσικού µας πλούτου σε όφελος των µεγαλοεπενδυτών. Παραλίες ελεύθερες για όλους τους πολίτες και διαχείριση τους µε κοινωνικό έλεγχο.

 • Να αγωνιστεί για να αποτραπεί η διάλυση των δομών υγείας και ειδικά του ‘Ασκληπιείου’ Νοσοκομείου.

 • Να υπερασπιστεί το ανθρώπινο πρόσωπο της πόλης απέναντι στην εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποίηση και να προτάξει το κοινωνικό συμφέρον σε βάρος µμεγάλων ή μικρών ιδιωτικών συμφερόντων.

 • Να ενισχύσει τη δημοκρατία και να καθιερώσει τη συµµμετοχή των πολιτών στην άσκηση και τον έλεγχο της εξουσίας (συνελεύσεις γειτονιάς, δημοψηφίσματα συµµμετοχικό προϋπολογισμό, στήριξη σε συλλογικότητες, φορείς, κινήματα κλπ.).

 • Να συμβάλει στην αλλαγή του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των Δήμων, να διεκδικήσει αυξημένη χρηματοδότηση από την Κεντρική εξουσία.

 • Να διεκδικήσει ανάπτυξη µε σεβασμό στο περιβάλλον και στις ανάγκες των πολιτών για παιδεία, υγεία, πολιτισμό & αθλητισμό.

Συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Σας καλούμε στη βάση των παραπάνω αρχών να παλέψουμε μαζί, να συγκροτήσουμε µμία νέα, µμαζική, αγωνιστική, ανατρεπτική δημοτική κίνηση.

Μια δημοτική κίνηση που θα αντιτάξει στην ιδιοτέλεια, στο ψέμα, στους εκβιασμούς, στους παραγοντισμούς μια άλλη λογική, μια άλλη ηθική, μια άλλη αισθητική για την τοπική αυτοδιοίκηση και τη δημοκρατία που αγκαλιάζει και υπολογίζει όλους τους πολίτες και τον καθένα ξεχωριστά.

Μια δημοτική κίνηση µε δημοκρατική οργάνωση, λειτουργία και ανοιχτές διαδικασίες, όπου κυρίαρχο αποφασιστικό όργανο θα είναι η συνέλευση των μελών της. Με κινηματική αντίληψη και πρακτική.
Μια κίνηση που έχει σκοπό να κινητοποιήσει, να ενοποιήσει και να εκφράσει κάθε δημοκρατικό πολίτη του δήμου µας, που ανεξάρτητα από κομματική ή ιδεολογική τοποθέτηση, επιθυμεί να συμβάλλει στην οργάνωση της αντίστασης απέναντι στις πολιτικές του νεοφιλελευθερισμού και των Μνημονίων που ασκούνται σήμερα από την κυβέρνηση.

Μια κίνηση που θα στηρίζεται από και θα στηρίζει κάθε κίνημα πολιτών, συλλογικότητα, φορέα που παλεύει για την βελτίωση της ζωής των δημοτών αλλά και την αλλαγή των συνθηκών στη χώρα µας.

Σας καλούμε να δημιουργήσουμε μια κίνηση που θα εγκαινιάσει μια νέα εποχή στη διακυβέρνηση του Δήμου.

ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ για να μετατρέψουμε την πόλη μας :

 • σε μια πόλη με ΦΥΣΙΚΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ που θα αναδεικνύονται και θα αξιοποιούνται σε όφελος των δημοτών και όχι των μεγαλοσυμφερόντων που τις λυμαίνονται

 • σε μια πόλη που θα είναι ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, τομέων μέχρι σήμερα υποβαθμισμένων στην περιοχή μας

 • σε μια πόλη που θα αποτελέσει πυρήνα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ για το σύνολο των συμπολιτών μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση

 • σε μια πόλη που θα λειτουργεί ως ΚΥΤΤΑΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αγκαλιάζοντας όλους τους δημότες, μακριά από προσωπικές φιλοδοξίες και συμφέροντα.

 Τα μέλη που υπογράφουν είναι τα εξής:

ΑΚΡΙΒΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΒΑΡΗ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Π.Ε – ΜΕΛΟΣ Δ.Σ ΣΥΛΛ.ΕΚΠ.ΠΕ ΓΒΒΒ ΒΑΡΗ
ΑΠΑΤΖΙΔΟΥ ΚΛΑΙΡΗ ΓΙΑΤΡΟΣ ΒΟΥΛΑ
ΑΡΩΝΗ ΑΣΠΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΒΟΥΛΑ
ΒΑΡΔΑΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΕΚΠΑ ΒΟΥΛΑ
ΒΑΡΔΑΒΑΣ ΜΑΝΟΛΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ Ι.Φ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΒΟΥΛΑ
ΒΕΛΛΗ ΑΝΘΗ ΔΑΣΚΑΛΑ-ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜ. Δ.Σ ΣΥΛΛ.ΕΚΠ. Π.Ε. ΓΒΒΒ ΒΟΥΛΑ
ΒΕΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΒΟΥΛΑ
ΒΗΧΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΤΡΟΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΣ ΒΑΡΗ
ΒΛΑΧΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΒΟΥΛΑ
ΒΟΥΓΙΟΥΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΒΟΥΛΑ
ΒΡΑΧΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΒΟΥΛΑ
ΓΑΣΠΑΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΜΠΟΡΟΣ ΒΟΥΛΑ
ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ  
ΓΚΙΚΑΣ ΣΤΕΛΛΙΟΣ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΒΟΥΛΑ
ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΠΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ  
ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΒΟΥΛΑ
ΖΗΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΗΛΙΑΔΗ ΜΑΙΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΙΑ ΒΟΥΛΑ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΟΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΑ
ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΒΟΥΛΑ
ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΙΜΙΚΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΔΕ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΒΑΡΗ
ΚΑΝΑΤΣΟΥΛΗΣ ΧΑΡΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΑ
ΚΑΠΠΑΤΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΒΟΥΛΑ
ΚΑΡΔΑΡΑ ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΒΟΥΛΑ
ΚΑΡΙΜΑΛΗ ΕΜΜΥ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΕΜΠ ΒΑΡΗ
ΚΑΡΙΜΑΛΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΒΑΡΗ
ΚΙΡΚΙΛΕΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΒΟΥΛΑ
ΚΟΙΛΑΚΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΒΟΥΛΑ
ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΒΟΥΛΑ
ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑ
ΚΟΠΕΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΒΟΥΛΑ
ΚΟΡΟΜΗΛΑ ΜΑΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΒΟΥΛΑ
ΚΟΡΩΝΙΤΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΧΗΜΙΚΟΣ ΒΟΥΛΑ
ΚΟΤΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΒΑΡΗ
ΚΟΤΣΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΒΟΥΛΑ
ΚΥΠΑΡΙΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΗΣ ΒΟΥΛΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΙΩΝΑΘΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΑΡΗ
ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΔΕ – ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΒΟΥΛΑ
ΜΑΓΕΙΡΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΒΑΡΗ
ΜΑΓΟΥΛΑ ΕΥΓΕΝΙΑ ΕΠΙΚ.ΚΑΘ.ΠΑΝΕΠ.ΑΘΗΝΩΝ ΒΑΡΗ
ΜΑΚΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛ. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΒΟΥΛΑ
ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠ. – ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΒΑΡΗ
ΜΑΡΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΒΟΥΛΑ
ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΒΑΡΗ
ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΣΟΦΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΒΑΡΗ
ΜΑΤΘΑΙΟΥ ΑΝΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΒΑΡΗ
ΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΒΟΥΛΑ
ΜΑΥΡΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΒΑΡΗ
ΜΟΝΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Μ.Μ.Ε – ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΒΑΡΗ
ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΒΑΡΗ
ΜΠΑΚΑΤΣΕΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ ΒΑΡΗ
ΜΠΟΝΕΛΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΒΟΥΛΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΤΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑ
ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΝΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΒΟΥΛΑ
ΠΑΤΣΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΒΑΡΗ
ΠΕΡΑΚΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ-ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΒΟΥΛΑ
ΠΕΡΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΥΠΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΝΑΥΠΗΓΙΚΗΣ  
ΠΕΤΡΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΒΟΥΛΑ
ΣΑΜΑΡΑ ΒΙΚΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΒΟΥΛΑ
ΣΕΡΒΟΥ ΜΑΡΙΕΤΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΒΟΥΛΑ
ΣΙΜΩΝΕΤΑΤΟΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΒΟΥΛΑ
ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ Ι.Φ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΒΑΡΗ
ΣΠΑΝΟΛΙΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΒΟΥΛΑ
ΣΠΗΛΙΩΤΗ ΑΝΤΑ ΝΟΜΙΚΟΣ ΒΟΥΛΑ
ΤΖΙΚΑ ΜΑΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΑ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΟΥ ΒΙΡΓΙΝΙΑ-ΤΖΙΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΒΟΥΛΑ
ΤΡΙΔΗΜΑΣ ΑΛΕΚΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΒΑΡΗ
ΤΣΕΡΚΕΖΟΥ ΑΝΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΒΑΡΗ
ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΧΑΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΦΑΦΟΥΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΒΑΡΗ
ΦΑΦΟΥΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΦΥΣΙΚΟΣ ΒΑΡΗ
ΦΙΛΙΠΠΑΚΙΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΒΟΥΛΑ
ΦΡΑΝΤΖΗ ΚΟΡΝΗΛΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΙΟΛΟΓΟΣ-ΩΚΕΑΝΟΓΡΑΦΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΦΩΣΚΟΛΑΚΗΣ ΧΑΡΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΒΑΡΗ
ΦΩΣΚΟΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ/ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΜΠ ΒΟΥΛΑ
 

Μαίρη Φουρναράκη
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement