Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Η νέα Δημοτική Τοπική Επιτροπή της ΝΔ σε Βάρη Βούλα Βουλιαγμένη

Ολοκληρώθηκε χθες χωρίς απρόοπτα η ψηφοφορία των μελών της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη της Δημοτικής Επιτροπής Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης του κόμματος. 

Η συμμετοχή στην εσωκομματική διαδικασία κινήθηκε σε μάλλον υποτονικά επίπεδα, αν συγκριθεί με την προσέλευση φίλων και μελών στις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου του κόμματος.

Θυμίζουμε ότι την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 κατά τον α’ γύρο των προεδρικών εκλογών της ΝΔ είχαν ψηφίσει σχεδόν 2.200 άτομα στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης. Ο κατάλογος των ψηφισάντων αυτών άλλωστε χρησιμοποιήθηκε ως τεκμήριο για την ένταξη κάποιου στο κόμμα της ΝΔ. Στον β’ γύρο της 10ης Ιανουαρίου 2016 προσήλθαν στην κάλπη 1.840 άτομα.

Η χθεσινή διαδικασία όμως ήταν μάλλον “οικογενειακή” υπόθεση, μιας και ψήφισαν μόλις 371 ή με άλλα λόγια το 17% των εγγεγραμμένων. Μεταξύ των ψηφοφόρων και ο δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος [φωτογραφία του Μάρκου Αναγνωστόπουλου].

Μοναδικός υποψήφιος πρόεδρος ήταν ο Μιχάλης Ανδριόπουλος.

Λόγω ποσόστωσης ανά δημοτική ενότητα εκλέγονται οι παρακάτω:

Βούλα: Ανδριόπουλος Δημήτρης, Μπραΐμης Δημήτρης, Αγαλιώτης Γιάννης , Μεταξά Ντιάνα.

Βάρη: Μιχαλόπουλος Βασίλης, Μελέτη Ελίνα, Σαραντάκου Κλαίρη.

Βουλιαγμένη: Λεντή Άννα, Προεστός Γιάννης, Νανούρης Νίκος.

Εκτός του οργάνου έμεινε ο απερχόμενος πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης, Μανώλης Ρουσσάκης.

Το γεγονός πάντως ότι η πλειοψηφία των μελών προέρχονται από τη δημοτική παράταξη του Δημάρχου και επίσης ότι κατατέθηκε μόλις μία υποψηφιότητα σχολιάστηκε βιτριολικά από τον Νατάλη Πέτροβιτς, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΑΠΠΑ, που κατά πληροφορίες αποκλείστηκε από την υποψηφιότητα για την προεδρία, για διαδικαστικούς λόγους.

Ούτε ο Κιμ της Βόρειας Κορέας δεν τα κάνει αυτά:Βάζει υποψηφιότητα για πρόεδρος και δίνει ψηφοδέλτια στους ψηφοφόρους τ…

Δημοσιεύτηκε από Natalis Petrovits στις Κυριακή, 3 Απριλίου 2016

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας