Νεανικό Φεστιβάλ: Κάλεσμα σε καλλιτέχνες από Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη

Νεανικό Φεστιβάλ: Κάλεσμα σε καλλιτέχνες από Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη

Περιθώριο μέχρι και τις 20 Μαρτίου προκειμένου να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους δόθηκε στους διαγωνιζόμενους του Νεανικού Φεστιβάλ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, που διοργανώνεται για 2η χρονιά από τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ).

Το τριήμερο Νεανικό Φεστιβάλ, που θα λάβει χώρα στις 8, 9 και 10 Μαΐου, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ιωνία», έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα και σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΑΠΠΑ, φιλοδοξεί να δώσει βήμα σε νεανικές ερασιτεχνικές ομάδες και σχήματα του Δήμου μας που δραστηριοποιούνται στον χώρο της τέχνης, να εκφραστούν και να παρουσιάσουν τη δουλειά τους.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλουν αποκλειστικά ερασιτεχνικά μουσικά, θεατρικά και χορευτικά σχήματα της πόλης μας, αποτελούμενα από τουλάχιστον τρία άτομα, ηλικίας 16 -26 ετών.

Στην κατηγορία του χορού, οι ομάδες θα διαγωνιστούν αποκλειστικά στον ελεύθερο και σύγχρονο χορό. Στη διαγωνιστική διαδικασία δε θα συμμετέχουν οι σχολές χορού.

Στην κατηγορία της μουσικής και του θεάτρου, οι ομάδες θα διαγωνιστούν σε όλα τα είδη. Ως προς το θέατρο θα συμμετέχουν με μονόπρακτο ή με συνεπτυγμένο θεατρικό έργο μέγιστης διάρκειας 10 – 12 λεπτών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν εντός της οριζόμενης προθεσμίας (20 Μαρτίου) ταχυδρομικά (σφραγίδα ταχυδρομείου) στα γραφεία του Οργανισμού (Αφροδίτης 2, Τ.Κ 16671, Βουλιαγμένη) ή ηλεκτρονικά, στο e-mail του Οργανισμού (oappa11@gmail.com) και θα πρέπει να συμπεριλαμβάνουν:

1) Όνομα υπεύθυνου και τηλέφωνα (σταθερό και κινητό).
2) Ιστορικό ομάδας – σχήματος (σύντομη περιγραφή της μουσικής θεατρικής χορευτικής ομάδας) (σε ηλεκτρονική μορφή).
3) Φωτογραφίες και dvd από παράσταση ή πρόβα.
4) Συντελεστές, διανομή (αριθμός συντελεστών, ηθοποιών, χορευτών , μουσικών, σε πεζά γράμματα σε ηλεκτρονική μορφή).
5) Λίγα λόγια για τον συγγραφέα, το συνθέτη και χορογράφο, εφόσον υπάρχουν (σε ηλεκτρονική μορφή).
6) Μακέτα σκηνικών – κοστουμιών, εφόσον υπάρχει (φωτογραφίες ή σκίτσο).
7) Πρόγραμμα και αφίσα εφόσον υπάρχει.

Κατεβάστε την αίτηση από εδώ.

Τα έξοδα ήχου και φωτισμού θα επιβαρύνουν τον Οργανισμό και τυχόν έξοδα μετακίνησης το σχήμα. Επιτροπή από καταξιωμένους ανθρώπους της τέχνης θα αξιολογήσει και θα καταλήξει στα σχήματα που τελικά θα συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ.