Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Περιφέρεια

Η Περιφέρεια συζητά νέο αντιπλημμυρικό έργο στη Βάρη

Τη διευθέτηση του ρέματος Χερώματος Μηλαδέζας συζητά στην επόμενη συνεδρίασή του το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής. Στην διά τηλεδιάσκεψης συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου από τις 15:30, 12ο θέμα της ημερήσιας διάταξης είναι “Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου «Μελέτη Οριοθέτησης και Διευθέτησης του ρέματος Χερώματος – Μηλαδέζας και μελέτη απορροής ομβρίων στην περιοχή».

Οι συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου μεταδίδονται και διαδικτυακά.

Πρόκειται για μια μελέτη που έχει εκπονήσει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και ήδη έχει εγκρίνει το Δημοτικό Συμβούλιο των 3Β. Εντός του τρέχοντος έτους αναμένεται να λάβει χρηματοδότηση ώστε το έργο να δημοπρατηθεί.

Πιο “ώριμο” αντιπλημμυρικό έργο της Περιφέρειας για τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης θεωρείται η μεγάλη εργολαβία ύψους 2,8 εκατ. ευρώ για αγωγούς ομβρίων στα εξής τρία τμήματα: Καμίνι (Βάρη) – Αφροδίτης (Βάρκιζα), Αθηναΐδος – Ρόδου (Βούλα) και Άγιος Νεκτάριος (Πανόραμα). Το συγκεκριμένο έργο εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Εκτελεστέων Έργων της περιφερειακής αρχής από πέρσι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας