Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Τον νέο διοικητή της Σχολής Ευελπίδων συνάντησε ο Κωνσταντέλλος

Συνάντηση γνωριμίας μεταξύ του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου και του νέου Διοικητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη, Υποστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση πραγματοποιήθηκε στις 27 Μαρτίου 2017 στο Δημαρχείο της Βούλας.

Στη συνάντηση, ο Υποστράτηγος εξέφρασε την επιθυμία του να ξεκινήσει συνεργασία με τον Δήμο σε όλα τα επίπεδα και να ξεκινήσουν κοινές δράσεις αθλητικού, πολιτιστικού και περιβαλλοντικού χαρακτήρα. Επίσης ενημέρωσε τον Δήμαρχο πως θέλει να ανοίξει τη Σχολή στην τοπική κοινωνία προτείνοντας μάλιστα άμεσα να διοργανωθούν επισκέψεις των μαθητών των σχολείων της πόλης στις εγκαταστάσεις της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

Από το γραφείο Δημάρχου τονίστηκε ότι “με ενθουσιασμό δέχτηκε ο Δήμαρχος τις προτάσεις του Διοικητή και δήλωσε πως ο Δήμος θα συμμετέχει σε κάθε κοινή δράση που θα αποφασιστεί από τις δύο πλευρές. Ευχαρίστησε τον Υποστράτηγου για το γεγονός ότι η Σχολή ήδη διαθέτει ώρες στο κολυμβητήριο της, για χρήση από αθλητές της πόλης μας και χαιρέτησε το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στις σχέσεις της Σχολής με την πόλη“.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας