Ιδού το νέο 6ο Νηπιαγωγείο Βούλας (photos)

Ιδού το νέο 6ο Νηπιαγωγείο Βούλας (photos)

0

Φωτογραφίες από τη διαμόρφωση της βοηθητικής αίθουσας που θα χρησιμοποιείται στο εξής ως 6ο Νηπιαγωγείο Βούλας έδωσε στη δημοσιότητα η δημοτική αρχή την παραμονή του νέου χρόνου. 

Στο σχετικό δελτίο  Τύπου αναφέρεται ότι “το Νηπιαγωγείο θα φιλοξενηθεί σε αίθουσα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας αφού πρώτα γίνουν οι εργασίες που προβλέπονται προκειμένου να μπορεί να στεγαστεί εκεί το σχολείο. Αυτές συμπεριλαμβάνουν τη δημιουργία τουαλετών, και τον διαχωρισμό του χώρου στο προαύλιο προκειμένου να είναι σε ξεχωριστό χώρο τα παιδιά του δημοτικού με τα παιδιά του νηπιαγωγείου”.

tspg

Όπως φαίνεται πάντως από τις φωτογραφίες, αλλά και όπως καταλαβαίνουμε από το δελτίο Τύπου, οι εργασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί, αν και στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος είχε δεσμευτεί να έχει γίνει η μεταστέγαση πριν την έλευση του νέου έτους.

Προφανώς, η δημοσιοποίηση του θέματος από το Γραφείο Δημάρχου αποσκοπεί στο να φανεί η πρόοδος των εργασιών, που βασικά είναι η προσθήκη της προκατασκευασμένης αίθουσας, αλλά και η περίφραξη του χώρου που θα απομονώσει το νηπιαγωγείο από το 1ο Δημοτικό Σχολείο.

Ακόμη, εκκρεμούν όπως φαίνεται η τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, η συνολική διαμόρφωση του προαύλιου χώρου αλλά και οι υδραυλικές εργασίες.

Διαβάστε για τη σχετική συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στις 29 Σεπτεμβρίου 2014.

ekto voulas 2

 

ekto voulas 1