Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Δημοτικό Συμβούλιο

Νέο Συντονιστικό για τη ΡΙΚΙΠ Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Το νέο της Συντονιστικό Όργανο ανακοίνωσε η Ριζοσπαστική Κίνηση Πολιτών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με τη δημοσιοποίηση των πρακτικών της τελευταίας γενικής συνέλευσης της παράταξης.

Τον απολογισμό του δημοτικού έργου για τα σημαντικότερα θέματα έκανε ο επικεφαλής της ΡΙΚΙΠ και δημοτικός σύμβουλος, Θάνος Ματόπουλος.

Τον απολογισμό του προηγούμενου Συντονιστικού έκανε ο Γιώργος Κότσαλης ο οποίος μεταξύ άλλων επισήμανε ότι η παράταξη κινήθηκε “σε ασφυκτικά πλαίσια οικονομικών περιορισμών και περιορισμών από την τοπική διαπλοκή με την έννοια ότι αυτή καθορίζει τι δημοσιεύεται στα τοπικά μέσα”.

Επίσης σχολίασε ότι το βάρος της παράταξης στο Δημοτικό Συμβούλιο σηκώνει ο Θάνος Ματόπουλος, ζήτησε την παρουσία των δημοτών – μελών στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ στάθηκε και στο έλλειμμα στις κινητοποιήσεις των πολιτών και την ανάγκη συμμετοχής τους σε διάφορα θέματα.

Μιας και ο αριθμός των προτεινόμενων μελών για συμμετοχή στο Συντονιστικό συνέπεσε με τον προτεινόμενο αριθμό μελών του οργάνου δεν έγινε ψηφοφορία.

Η σύνθεση του νέου συντονιστικού:

Τακτικά μέλη:
1. Γιώργος Κότσαλης
2. Στέλιος Γκίκας
3. Γιούλη Ηλιοπούλου
4. Βίκυ Μιχιώτη
5. Μαίρη Ηλιάδη
6. Χρήστος Πετράκος
7. Δημήτρης Ματθαίου
8. Αντώνης Σπανολιός
9. Γεωργία Κυρκιλέση
10. Τάκης Θεοδώρου
11. Θάνος Ματόπουλος (ex officio)
12. Μανώλης Βαρδαβάς (ex officio)
13. Χρήστος Μανιάκης (ex officio)

Αναπληρωματικά μέλη:
1. Τζίνη Τριανταφυλλίδη
2. Χαρά Τσουκαλά

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας