Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Ανεξάρτητη Κίνηση

Νέο ξεκίνημα για την Ανεξάρτητη Κίνηση εξήγγειλε ο Σπύρος Πανάς

Την ενεργοποίηση της παράταξής του, της Ανεξάρτητης Κίνησης Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, μετά από ένα μεγάλο διάστημα αδράνειας βάζει μπροστά ο επικεφαλής και πρώην δήμαρχος Σπύρος Πανάς.

Με αφορμή την εκδήλωση κοπής πίτας της παράταξης, που έγινε τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 σχεδόν κεκλεισμένων των θυρών, με προσκλήσεις μόνο σε όσους υπήρξαν υποψήφιοι και στον τοπικό Τύπο, ο Σπύρος Πανάς όρισε νέα συνάντηση της Ανεξάρτητης Κίνησης για τη Δευτέρα 6 Μαρτίου, σε μια προσπάθεια να δείξει ότι η συνεύρεση της πίτας δεν είναι μεμονωμένη.

“Με ήπια, σταθερά βήματα θα κινηθούμε μέχρι τις επόμενες εκλογές”, τόνισε χαρακτηριστικά και δεσμεύτηκε ενώπιον των στελεχών του ότι “στο εξής θα είμαστε πιο συχνά σε επαφή”. “Πρέπει να λειτουργούμε ως ομάδα, μεθοδικά και χωρίς βιαστικές κινήσεις”, πρόσθεσε ο Σπύρος Πανάς.

Δεν πέρασε απαρατήρητη η απουσία του Δημήτρη Κιούκη από την εκδήλωση, του αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, έστω κι αν δόθηκε η δικαιολογία ότι απουσίαζε σε επαγγελματικό ταξίδι εκτός Αττικής.

Ως είθισται σε κάθε ανάλογη εκδήλωση, ένα από τα πρώτα κομμάτια της πίτας αφιερώθηκε στον ιδρυτή της Ανεξάρτητης Κίνησης, Γρηγόρη Κασιδόκωστα. Τυχερή της βραδιάς ήταν η κόρη του Σπύρου Πανά, Δανάη, που κέρδισε το φλουρί.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας