Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλα

Νέος διοικητής και αναπληρωτής διοικητής στο Ασκληπιείο Βούλας

O σύμβουλος επιχειρήσεων Ανδρέας Πλεμμένος είναι ο νέος διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπιείο Βούλας, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας. 

Με την ίδια ανακοίνωση ορίστηκε και ο δημοτικός σύμβουλος από τη Γλυφάδα Αιμίλιος Βουγιουκλάκης στη θέση του αναπληρωτή Διοικητή, με χωριστές αρμοδιότητες από αυτές του Διοικητή.

Η Επιτροπή Αξιολόγησης του υπουργείου έκρινε 1.661 αιτήσεις για τις συνολικά 112 θέσεις διοικητών και αναπληρωτών διοικητών στο ΕΣΥ.

Σύμφωνα με το επαγγελματικό βιογραφικό του νέου Διοικητή του Ασκληπιείου, ο Ανδρέας Πλεμμένος είναι μαθηματικός με μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το University of Miami Business School. Με μακρά εμπειρία στο χώρο εμπορίας και εξαγωγής ελαιολάδου αλλά και των αγροτικών προιόντων γενικότερα, στα πεδία της προώθησης πωλήσεων μέσω εξαγωγών, στρατηγικής, ανάπτυξης και οργάνωσης. Συμμετείχε ενεργά στα κοινά μέσω της παρουσίας του ως εκλεγμένου μέλους στο ΔΣ του ΣΕΒΙΤΕΛ (Σύνδεσμος Βιομηχανιών Τυποποίησης Ελαιόλαδου) αλλά και ως μέλος στο ΔΣ της Διεπαγγελματικής Ελαιόλαδου ΕΔΟΕΕ. Ανέλαβε ακόμη τη διεύθυνση μάρκετινγκ της εταιρείας που δραστηριοποιήθηκε στο licencing των προιόντων του ΑΘΗΝΑ 2004 με ενεργή συμμετοχή σε όλο το project των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Αιμίλιος Αντ. Βουγιουκλάκης, είναι 35 χρονών και εργάζεται ως δημοσιογράφος. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Γλυφάδας. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και είναι αριστούχος απόφοιτος του Διαπανεπιστημιακού Μεταπτυχιακού Προγράμματος (Msc) Τοπικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης με ειδίκευση στο στρατηγικό management και τη διαχείριση προϋπολογισμού. Ως δημοσιογράφος έχει εργαστεί σε ραδιοφωνικές εκπομπές, περιοδικά και εφημερίδες του ημερησίου τύπου, ενώ παράλληλα, διετέλεσε και διευθυντής του γραφείου τύπου του Υπουργείου Ναυτιλίας, την περίοδο 2013-2015, επί Υπουργείας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Το 2009 εξελέγη Πρόεδρος του Συμβουλίου Νέων του Δήμου Γλυφάδας. Στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές του 2014 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Γλυφάδας και το 2016, κατά τη διάρκεια του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας, εξελέγη στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος. Τον Ιούνιο του 2017 ορίστηκε Αντιδήμαρχος Αστικής Ανάπτυξης και Πολεοδομίας Γλυφάδας, ενώ επανξελέγη στο Δημοτικό Συμβούλιο το 2019. Τον Σεπτέμβριο του 2018, με απόφαση του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίστηκε Αν. Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας