Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Τοπικα Νεα

Νέος εξοπλισμός για την καθαριότητα των 3Β

Στην προμήθεια συνολικά 216 κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης με ειδικό υδραυλικό μηχανισμό επιβράδυνσης του κλεισίματος της καλύπτρας του κάδου (καπάκι) αμορτισέρ προχώρησε η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, προκειμένου να καλύψει ανάγκες και κενά σε διάφορα σημεία της πόλης.

Παράλληλα, η υπηρεσία προμηθεύτηκε τέσσερα σάρωθρα πεζού χρήστη, (τρία χειροκίνητα και ένα αυτοκινούμενο), για την καθαριότητα των πλατειών και των πάρκων της πόλης.

Ο Δήμος προμηθεύτηκε σε πρώτη φάση αυτό τον εξοπλισμό προκειμένου να καταστήσει λειτουργικότερη την υπηρεσία και υπάρχουν ήδη πιστώσεις στον προϋπολογισμό του 2016 για την αγορά περισσοτέρων κάδων και μηχανολογικού εξοπλισμού για να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο η υπηρεσία με στόχο τον αποτελεσματικότερο καθαρισμό όλων των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου.

Την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, επισκέφθηκε την υπηρεσία καθαριότητας προκειμένου να δει από κοντά τους νέος κάδους και να δοκιμάσει τα σάρωθρα.

Ο Αντιδήμαρχος της υπηρεσίας, Παναγιώτης Σωτηρόπουλος τον υποδέχτηκε και μαζί με υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου του έκαναν μια μικρή επίδειξη της λειτουργίας των σαρώθρων.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη λειτουργία των μηχανημάτων αλλά ταυτόχρονα ευχαρίστησε όλους τους εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν, υπό αντίξοες συνθήκες, να διατηρήσουν την πόλη καθαρή.

Δεσμεύτηκε να συνεχίσει η Δημοτική Αρχή την προσπάθεια της να παρέχει στην υπηρεσία όσο γίνεται περισσότερα μέσα, έμψυχα και άψυχα, προκειμένου να καθαρίζεται αποτελεσματικότερα η πόλη.

03

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας