Στην παράταξη των πρώην αντιπάλων του ο Γιάννης Νιτερόπουλος

Την υποψηφιότητα του Γιάννη Νιτερόπουλου με το συνδυασμό “Πόλη για να ζεις” ανακοίνωσε το γραφείο Τύπου χθες με ένα λιτό κείμενο, χωρίς λεπτομέρειες κάποιας συμφωνίας ή δηλώσεις.

Ο Γιάννης Νιτερόπουλος εκλέχθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο το 2010 με το συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα όμως εξαρχής δήλωνε “ριγμένος” λόγω της μη αξιοποίησής του σε θέσεις που θεωρούσε ότι μπορούσε να προσφέρει, όπως ο αθλητισμός. Μετά την ασθένεια του πρώην δημάρχου (που ήταν πρόεδρος του ΟΑΠΠΑ), ανέλαβε με την ψήφο του δημοτικού συμβουλίου (και έπειτα από πρόταση του Σπύρου Πανά) την προεδρία του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ), θέση την οποία κατείχε μέχρι σήμερα.

tspg

Έκτοτε έχει “πρωταγωνιστήσει” σε συνεχείς διαμάχες με τον Δήμαρχο, με αποκορύφωμα την εκδήλωση βραβεύσεων που διοργάνωσε ο ΟΑΠΠΑ την ίδια μέρα και ώρα και σε διπλανά κτίρια με εκδήλωση του Δημάρχου, Σπύρου Πανά που είχε σκοπό να ενημερώσει τους δημότες για την υπόθεση της ΜΕΕΚΒ.

Η παρουσία του Γιάννη Νιτερόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο χαρακτηρίστηκε επίσης από το φιάσκο του 6ου Νηπιαγωγείου Βούλας που βρέθηκε άστεγο λόγω της απόφασης του προέδρου του ΟΑΠΠΑ να κρατήσει για παιδικό σταθμό το κτίριο όπου στεγαζόταν κανονικά το 6ο νηπιαγωγείο.

Τέλος, επί προεδρίας Νιτερόπουλου στον ΟΑΠΠΑ που εποπτεύει τους αθλητικούς χώρους της πόλης, “έσκασε” το μείζον πρόβλημα με τις αδειοδοτήσεις των γηπέδων στα 3Β.

Ο καταγγελτικός λόγος του Νιτερόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο έχει αφήσει εποχή, κυρίως για τις συνεχείς και επαναλαμβανόμενες προσωπικές του επιθέσεις σε συγκεκριμένο αντιδήμαρχο αλλά και στον τοπικό Τύπο που όπως συχνά λέει, “το βουλώνει στα σημαντικά, όπως το πού πάει ο αντιδήμαρχος κατά τη διάρκεια των δημοτικών συμβουλίων”.

Εμείς του ευχόμαστε πάντως καλή επιτυχία.