Εξηγήσεις Νιτερόπουλου για τις παράλληλες εκδηλώσεις με τον Δήμαρχο

Με δελτίο Τύπου απάντησε ο πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γιάννης Νιτερόπουλος, σχετικά με τα σχόλια που έγραψε ο τοπικός Τύπος της περιοχής (μεταξύ των οποίων και το πολιτικό σχόλιο του infonotia.gr) για τη σύμπτωση της εκδήλωσης του ΟΑΠΠΑ με αυτή του Δημάρχου για τη ΜΕΕΚΒ.

Στο δελτίο Τύπου ο Γιάννης Νιτερόπουλος παραθέτει σε χρονολογική σειρά τα γεγονότα και υποστηρίζει με αυτό τον τρόπο ότι ο ΟΑΠΠΑ έλαβε πρώτος την απόφαση. Δεν εξηγεί όμως το γεγονός της ασυνεννοησίας με τον Δήμαρχο, με τον οποίο σημειωτέον, ανήκουν στην ίδια παράταξη.

tspg

Τα όμορφα έπαθλα που έδινε ο ΟΑΠΠΑ εκείνο το βράδυ (φαίνονται στη φωτογραφία) και επεικονίζουν μια χειραψία της συμφιλίωσης και των συγχαρητηρίων, φαίνεται ότι δεν εκφράζουν τη σημερινή διοίκηση του Δήμου.

Παραθέτουμε αυτούσια την ανακοίνωση του Γιάννη Νιτερόπουλου:

Σχετικά με σχόλια όπως:

“Η εκδήλωση – ενημέρωση με την ΜΕΕΚΒ και η παράλληλη εκδήλωση του ΟΑΠΠΑ.

“Αντιδράσεις και απουσίες στην εκδήλωση του ΟΑΠΠΑ κ.λπ.

Σας παραθέτω απλά τα γεγονότα και τα συμπεράσματα δικά σας και των αναγνωστών σας.

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 5/11/2013 του Οργανισμού αποφασίστηκε η πραγματοποίηση της εκδήλωσης “Βράβευση προσωπικοτήτων και αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας για διακρίσεις της αθλητικής περιόδου 2012-2013”.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον κ. Αθ. Μαρτίνο στα γραφεία της εταιρίας κατά την οποία ενημερώθηκε για την απόφασή μας να βραβεύσουμε τον ίδιο και τη σύζυγό του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την προσφορά τους προς την πατρίδα και το Δήμο μας.

Αποδέχθηκε την πρόταση και την ημερομηνία.

Στις 8 Νοεμβρίου ημέρα Παρασκευή στις 18:15 το απόγευμα εστάλη E-mail στον Οργανισμό από το Γραφείο επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου πρόσκληση απευθυνόμενη στους Δημοτικούς Συμβούλους για να παρευρεθούν σε ενημερωτική εκδήλωση.

Ενημερώθηκα όπως ήταν λογικό τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου και η υπεύθυνη Πολιτισμού κα Αργυροπούλου ενημέρωσε το γραφείο Δημάρχου (κα Γ. Κουτρή) ότι ήδη έχουμε προγραμματισμένη εκδήλωση και να ενημερωθεί σχετικά ο κ. Δήμαρχος.

Επειδή δεν λάβαμε απάντηση εστάλη και σχετικό έγγραφο ΕΞΑΙΡ. ΕΠΕΙΓΟΝ 15/11/2013 με αριθμ. πρωτ. 3728 και με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Ως προς την ποιότητα της εκδήλωσης προσπαθούμε πάντοτε με τα πτωχά μέσα που διαθέτουμε να επιτύχουμε το δυνατό καλλίτερο και ζητάμε τη κατανόησή σας.

Είναι πάντως η πρώτη φορά που πραγματοποιήθηκε μια τέτοια εκδήλωση και αυτό προκάλεσε ευνοϊκότατα σχόλια από αθλητές και παράγοντες και όπως διαπιστώθηκε το πλήθος των διακρίσεων υπερέβη κάθε προσδοκία.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και στη διάθεσή σας τα σχετικά έγγραφα και E-mail.