Connect with us

Hi, what are you looking for?

Τοπικα Νεα

Διαψεύδει τοπικό δημοσίευμα η ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής της ΝΔ

Αντικείμενο ανυπόστατων σχολιασμών είναι όπως αποδεικνύεται η σχέση του Γρηγόρη Κωνσταντέλλου με τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση 3Β της Νέας Δημοκρατίας. 

Με ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου της ΝΟΔΕ Ανατολικής Αττικής, ο πρόεδρος του οργάνου Ανδρέας Γλαβάς διαψεύδει κατηγορηματικά ρεπορτάζ της εφημερίδας Εβδόμη με αντικείμενο όσα συζητήθηκαν σε πρόσφατη συνεδρίαση στην οποία ο ίδιος ήταν παρών.

Αναφέρει συγκεκριμένα η ΝΟΔΕ:

“Η ΝΟ.Δ.Ε. Ανατολικής Αττικής δηλώνει ότι το ανυπόγραφο σχόλιο που δημοσιεύθηκε σε τοπική εφημερίδα «Εβδόμη» με τίτλο «Δεν δίνει γραπτή «υποταγή» η ΔΗΜΤΟ στον Γρηγόρη Κωνσταντέλλο » στο φ. της 23ης Μαρτίου 2019, είναι αβάσιμο, ανυπόστατο και ψευδές στο σύνολό του, καθ’όσον στην εν λόγω Συνεδρίαση του Δ.Σ της ΔΗΜΤΟ των 3Β που αναφέρεται το δημοσίευμα παρέστη και προέδρευσε ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Ανδρέας Γλαβάς”.

Το εν λόγω δημοσίευμα άρχιζε ως εξής:

Εκτός από το ίδιο το fake news δημοσίευμα, ερωτήματα προκύπτουν και για τις “πηγές” που επικαλείται η εφημερίδα και που προφανώς τροφοδοτούν το δημόσιο διάλογο με ανακρίβειες σε μια όχι αθώα περίοδο.

κλειδαράς Σπανός

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας

Advertisement