Συνδεθείτε μαζί μας

Αναζητείστε όλα μας τα άρθρα με τον κατάλληλο όρο

Βουλιαγμενη

Οι μπέμπηδες του ΝΟ Βουλιαγμένης ξανά μαζί, 20 χρόνια μετά το Κύπελλο

Ήταν μια ομάδα που στις 22 Μαρτίου του 1997 άλλαξε την ιστορία της ελληνικής υδατοσφαίρισης, σηκώνοντας το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης.

Η dream team του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, 20 χρόνια μετά, έδωσε ραντεβού στη γνώριμη πισίνα του Λαιμού, σε μια επετειακή εκδήλωση όπου κυριάρχησε η χαρά και όχι η νοσταλγία, ενώ δόθηκε το μήνυμα της συνέχειας του ιστορικού αυτού Ομίλου στις νέες γενιές.

Ήταν σχεδόν όλοι στο reunion. Γιώργος Ρέππας, Γιώργος Αφρουδάκης, Δημήτρης Μάζης, Τόνυ Κουτσογιάννης, Νίκος Καφετζόπουλος, Γιώργος Μαυρωτάς, Βασίλης Λαμπάτος, Σπύρος Μπουλουγουράς, Γιώργος Ψύχος, Τεό Λοράντος, Ζάχος Αφρουδάκης, Διονύσης Σταθόπουλος, Δημήτρης Τσίκλος και ο Πέταρ Τρμπόγεβιτς.

Έλειψε μόνο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Τζώρτζης Μουριάδης (που έστειλε μήνυμα με video) και το προπονητικό team, ο Γιάννης Γιαννουρής και ο Δημήτρης Μαυρωτάς.

Η ομάδα έδωσε έναν φιλικό αγώνα επίδειξης με μια μικτή ομάδα από σημερινούς παίκτες του ΝΟΒ και …όλως τυχαίως το σκορ της αναμέτρησης ήταν 7-6 υπέρ της ομάδας του 1997, όσο δηλαδή νίκησαν οι τότε “μπέμπηδες” τη Ρόμα μέσα στο ΟΑΚΑ στον τελικό.

Ορισμένα στιγμιότυπα:


Το …ντέρμπι όμως έκρυβε και εκπλήξεις. Όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι συναντήθηκε στο νερό σχεδόν σύσσωμη η οικογένεια Αφρουδάκη. Ο Γιώργος και ο Ζάχος, ως μέλη της ομάδας του 1997, ο Χρήστος, ως μέλος της ομάδας του 2017, και ο “πατριάρχης” Πόλης Αφρουδάκης στο πάγκο του αγώνα, μιας και το 1997 ήταν ο έφορος της ομάδας.

Την ίδια στιγμή, ο σημερινός βουλευτής και τότε αρχηγός της ομάδας Γιώργος Μαυρωτάς, έπαιξε αντίπαλος με τον …γιο του, τον Άρη Μαυρωτά, που από ό,τι μαρτυρά το φωτογραφικό στιγμιότυπο, μαρκάρει πολύ στενά τον πατέρα του.

Ακολούθησε η βράβευση της τότε ομάδας. Τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εκπροσώπησε ο Δήμαρχος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και η νέα αντιπρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής, Μαρία Μπραϊμνιώτη.

Θερμό χαιρετισμό στο κατάμεστο κολυμβητήριο απηύθυνε η πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης, Στέλλα Λαζάρου Τίγκα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Newsletter

Η επικαιρότητα των 3Β κάθε Σάββατο στο email σας