Κοντά στο πανευρωπαϊκό τρόπαιο τα κορίτσια του ΝΟΒ

Πιστή στο ραντεβού της με το final four της Euroleague, για ακόμη μια χρονιά, αποδείχθηκε η γυναικεία ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης. Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλές διακυμάνσεις, η ομάδα του Κώστα Δήμου, κατάφερε να επικρατήσει της Κίνεφ Κίρισι με σκορ 14-13 και να πάρει το εισιτήριο για τις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Βέβαια δεν ξεκίνησαν όλα ιδανικά για το ΝΟΒ, μιας και βρέθηκε πίσω στο σκορ απο τα πρώτα κιόλας λεπτά, κλείνοντας το ημίχρονο με 6-9. Ωστόσο οι αθλήτριες της Βουλιαγμένης δεν είχανε πει την τελευταία τους λέξη ακόμα, και με το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου, άρχισε η αντεπίθεσή τους.

tspg

Το 10-6 με το οποίο βρέθηκαν να χάνουν μετατράπηκε σε 10-10, πριν έρθει η ανατροπή στις αρχές της τέταρτης περιόδου, όπου και προσπέρασαν με 2 τέρματα κάνοντας το 13-11. Όμως και οι Ρωσίδες κάνανε τη τελευταία τους προσπάθεια για να μείνουν ζωντανές στο παιχνίδι της πρόκρισης, ισοφαρίζοντας με 13-13. Με ενάμιση λεπτό να απομένει όλα προμήνυαν ένα θρίλερ για γερά νέυρα, όπως και έγινε με τη Βουλιαγμένη να σκοράρει με τη Ξενάκη, και να παίρνει πανυγηρικά τη πρόκριση.

Πλέον το ραντεβού των αθλητριών του ΝΟΒ ανανεώθηκε για το διήμερο 11-12 Απριλίου με στόχο τη κατάκτηση ενός ακόμα κυπέλλου πρωταθλητριών.